Kmetijstvo

Na spletnem portalu Mascus Slovenija lahko najdete široko ponudbo traktorjev priznanih znamk in različne druge kmetijske opreme. Na voljo so vam prikolice, balirke, kombajni, plugi, sejalnice, škropilnice ter seveda dodatki, priključki in rezervni deli. Kategorija kmetijstvo je dodatno razdeljena na podkategorije, ki so logično organizirane da vam pomagajo pri iskanju oglasov, za katere se zanimate.

Rabljena kmetijska mehanizacija - kako iskati rabljeno kmetijsko mehanizacijo na portalu Mascus?

Iskanje rabljene kmetijske opreme na Mascusu je hitro in enostavno. Lahko uporabite iskalnik, ki je na strani rabljena kmetijska mehanizacija in omejite zadetke iskanja z izbiro blagovne znamke, ceno modela ter lokacijo prodajalca, ki vam ustreza. Če najdete opremo ali stroj, ki ustreza vašim zahtevam, se lahko obrnete neposredno na prodajalca s pošiljanjem elektronske pošte ali telefonskim klicem. Vsa rabljena kmetijska mehanizacija objavljena na spletni strani Mascus, pripada neodvisnim trgovcem. Če se obrnete na prodajalca, ga prosim obvestite, da ste njihov oglas rabljenega kmetijskega stroja našli na Mascus spletni strani.

Kaj storiti, če na strani ni nobenega oglasa iz kategorije rabljena kmetijska mehanizacija?

Če ne najdete rabljene kmetijske mehanizacije, ki jo iščete, lahko uporabite našo brezplačno možnost oddaje oglasa »kupim«. Če uporabite to možnost, boste po e-pošti obveščeni, ko bo kmetijski stroj na voljo na spletni strani. Obenem pa bo vaše povpraševanje poslano tudi vsem trgovcem, ki sodelujejo z Mascusom.

Nam lahko Mascus pomaga pri financiranju in prevozu?

Mascus ima nekatere finančne partnerje, ki vam lahko pomagajo, ko je v igri za nakup rabljena kmetijska mehanizacija. Obvestite nas preko spletnega obrazca, ki se nahaja na desni strani vsakega oglasa, če boste potrebovali finančne ali transportne storitve za nakup rabljene kmetijske opreme. Povpraševanje za prevoz oddate tukaj.

Mascus pomaga enostavno in varno nakupovati ter prodajati rabljeno kmetijsko mehanizacijo in opremo po vsem svetu

Mascus pomaga kupcem in prodajalcem rabljenih kmetijskih strojev. Če si pogosto pomagate z Mascusom pri iskanju informacij o rabljenih strojih, ki so naprodaj, potem vam svetujemo, da si ustvarite vaš "Moj Mascus" spletni račun. To storite tukaj.

Rabljena kmetijska mehanizacija - kako jo lahko oglašujemo rabljeno na Mascus-u?

Zasebni prodajalci in trgovci lahko hitro in enostavno postavite svoje male oglase iz rubrike rabljena kmetijska mehanizacija ali oprema na Mascus, mednarodno spletno tržnico. Preden se odločite, da oddate oglas, se prepričajte, da ste seznanjeni z našimi pogoji. Naš cenik lahko preverite tukaj. Trgovcem rabljenih kmetijskih strojev pa so na voljo tudi posebni paketi. Če želite kakršnekoli informacije ali napotke, prosimo kontaktirajte Mascus Slovenija .

Kaj nam omogoča registracija?

Registracija je brezplačna in vam daje možnost, da uporabljate številna dodatna Mascusova orodja. S tem vam bo omogočeno: iskanje po rabljeni kmetijski mehanizaciji in dodajanje malih oglasov med priljubljene, enostavno primerjanje ponudb, kontaktiranje prodajalcev brez vsakokratnega ponovnega vnašanja podatkov ter še vrsto drugih storitev. Registrirajte se tukaj.

Kmetijska mehanizacija v vaši regiji - tukaj lahko najdete informacije o trgovcih .

Iskanje prodajalcev iz kategorije kmetijska mehanizacija je na Mascusu zelo enostavno. Vse informacije povezane s kmetijskimi stroji so zbrane v Mascus Locatorju:

prodajalci rabljenih kmetijskih strojev,
prodajalci novih kmetijskih strojev,
podjetja za najem strojev in opreme,
delavnice, ki izvajajo popravila,
rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo,
prevoz opreme in strojev,
cenitev kmetijskih strojev in opreme.

Prodajalce in podjetja lahko iščete po regijah (npr. trgovci z rezervnimi deli iz Evrope), po državah (npr. trgovci z novo opremo iz Slovenije) ali po kraju (npr. trgovci iz Murske Sobote, Škofja Loke, Trzina in drugih krajev v Evropi).