Strankine reference

FIŠ D.O.O.
Construction
quotation

S pomočjo oglaševanja na Mascusu, imamo vedno večje povpraševanje iz tujine, kar nam pomaga pri prepoznavnosti, prav tako pa je potrebno omeniti tudi, če pride do morebitnih težav so zelo odzivni in korektni. Odlično!

– Tadej Fišer, stranka od 2011
TEKNOXGROUP S.A.
Construction
quotation

Sodelovanje z Mascusom je odlično. Vedno prijazno priskočijo na pomoč ter iščejo nove kanale, s katerim pomagajo graditi tudi uspeh stranke.

– Živa Sambolec, stranka od 2010
PAM VILIČAR d.o.o.
MaterialHandling
quotation

Naša ocena sodelovanja z Mascusom je odlična. Vedno so pripravljeni pomagati in poiskati ustrezno rešitev.

– Janez Žnidaršič, stranka od 2015

FIŠ D.O.O.

Fiš Trucks & machinery je specializirano za nakup in prodajo rabljenih in novih vozil: vlačilcev, tovornjakov, dostavnih vozil, avtomobilov in strojev. Smo družinsko podje, ki je odprto že od leta 1977 na tej lokaciji. Od leta 1999 pa smo razširili naše podjetje po celem svetu, s ponudbo tovornjakov in strojev. Naj se vam predstavimo: Naša filozofija je znanje in izpolnjevanje, kar se odraža na kvaliteti našega poslovanja in prav tako na naših izdelkih. Zato vam lahko zagotovimo, da bodo vaša pričakovanja in želje zagotovljene na najvišjih standardih. Na zalogi imamo vedno več kot 100 vozil, ampak če ne najdete kar iščete, vam z veseljem pomagamo najti. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali. Vedno ste dobrodošli, da nas obiščete v našem podjetju. Sporočite nam kdaj prispete in usmerili vas bomo do našega dvorišča, prav tako so odveč vse skrbi kje prenočiti. MI bomo uredili vse. Vljudno vabljeni na sedež našega podjetja.
Spletna stran

TEKNOXGROUP S.A.

Sodelovanje z Mascusom je odlično. Vedno prijazno priskočijo na pomoč pri izboljševanju dosedanjih aktivnosti, obenem pa aktivno iščejo nove kanale, s katerim poleg svojega uspeha pomagajo graditi tudi uspeh stranke.
Spletna stran

PAM VILIČAR d.o.o.

Naša ocena sodelovanja z Mascusom je odlična. Vedno so pripravljeni pomagati in poiskati ustrezno rešitev. Obvešajo nas o novostih in so odzivni pri spremembah.
Spletna stran