Nova mobilna spletna stran za Mascus stranke

Mascus, najhitreje rastoča spletna tržnica na svetu za prodajo transportnih vozil, gradbenih strojev, kmetijstva, industrijske opreme in gozdrastva, je z uvedbo nove mobilne spletne strani strankam še olajšal, da so na tekočem s svojo Mascus prisotnostjo.

Nova mobilna spletna stran je zasnovana za povečanje dostopnosti in bo koristila trgovcem in kupcem, z zagotavljanjem enostavno dostopnega portala preko mobilnih telefonov. To omogoča vsem Mascus strankam in trgovcem dostopnost tudi na poti.

Trgovcem m.mascus.com Dealer Mobile omogoča, da vidijo, posodabljajo in vzdržujejo svoj Mascus profil preko mobilnih naprav kot so pametni telefoni, prav tako lahko upravljajo svoje spletne vsebine in iščejo v svetovno največji bazi nove in rabljene mehanizacije. Uporaba posebej razvite programske opreme, ki usmerja brskalnike naravnost na njihovo spletno stran, Dealer Mobile daje prodajalcem priložnost, da premaknejo svojo zalogo v prilagojene rešitve, ki jih zagotavlja njihov lokalni predstavnik prodaje. To omogoča takojšen dostop do njihove spletne zaloge, ki jo lahko posodabljajo, premikajo in kadarkoli in kjerkoli.

Prav mobilna dostopnost je tista, ki naredi portal m.mascus.com. “Zavedamo se, da so trgovci pogosto na terenu,” razlaga prodajni direktor Rickard Krøtø. “Torej, namesto da čakamo, da pridejo nazaj v pisarne jim omogočimo mobilne spletne strani, da lahko preverijo svoj Mascus spletni profil, medtem ko so na poti. To pomeni, da lahko sprejemajo hitrejše odločitve, če je to potrebno ter se odzivajo na vprašanja zainteresiranih kupcev. Verjamemo, da bo nova mobilna spletna stran vzpodbudila trgovce, da obiščejo Mascus portal bolj pogosto in omogoča resnično ažurne storitve za naše stranke,” še dodaja.

Medtem pa lahko stranke dostopajo na mobilnega spletno tudi stran za brskanje po oglasih, ki se delijo na na kategorije enostavne za navigacijo. Ko kupci kliknejo na seznam, bodo videli fotografije prodajalčevih izdelkov (do 6), podrobnosti izdelka, ceno in podatke o lokaciji. Stranke lahko potem pokličejo trgovca direktno iz seznama za povpraševanje.

Zavezanost za nenehno izboljševanje

Ta inovativna nova spletna stran je del Mascusovih načrtov za nenehno izboljševanje, za zagotavljanje celovitih in konkurenčnih storitev za vse svoje stranke. “Mobilna spletna stran popelje Mascus na novo raven portala z večjo fleksibilnostjo za vsakogar,” razlaga Fredrik Larsson, generalni direktor. “Prepoznali smo pomen ustvarjanja sistema, ki je uporabniku prijazen in dostopen ne glede na okolje ter preko mobilnih naprav. Online tehnologija zajema mobilne naprave v veliki meri, tako da je vpeljava mobilne spletne strani, ki omogoča Mascus dostop na poti bila logičen korak za nas. Prav tako krepi našo zavezanost za nenehno izboljševanje,« še dodaja.
Spletna stran je bila preizkušena in se je izkazala za tako uspešno, da se zdaj širi na celotno blagovno znamko. Ker so pametni telefoni postali norma in širokopasovna povezljivost prinaša bolj oddaljene regije dostopne internetu Mascus meni, da se bo nova spletna stran izkazala za zelo priljubljeno pri Mascus strankah in trgovcih po vsem svetu. “Mobilna tehnologija je prihodnost interneta, in z uvedbo naše mobilne strani zdaj, menimo, da smo v samem vrhu tako tehnološkega napredka kot tudi zagotavljanja boljše kakovosti storitev za naše stranke,” komentira Fredrik Larsson. “Veseli nas, da je bil tako priljubljen v svojih zgodnjih poskusih in verjamejo, da bo utrl pot za več mobilnih aplikacij in dodatkov za naše storitve v zelo bližnji prihodnosti, " zaključuje.

Kontakti:

Fredrik Larsson, generalni direktor +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, prodajni direktor, +46 70 660 2780,

About Mascus:

Mascus - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci, proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.
Mascus je trgovsko podjetje družbe Alma Media.


Opombe za urednike:
Press material in slike:
English www.mascus.com/press