Mascus Locator – najvecji spletni imenik podjetij s težko mehanizacijo

Mascus LocatorMascus, eden največjih spletnih poralov na svetu za prodajo trasnportnih vozil, gradbene mehanizacije, kmetijstva, industrijske opreme in gozdarstva je postal prevladujoča platforma na še enem področju na trgu, s svojim zelo uspešnim spletnim imenikom, Mascus Locator.

“Hitrost, s katero Mascus Locator raste kaže, da je ne samo veliko povpraševanje po njem tako med našimi prodajalci in kupci, da pa naredi tudi celotno uporabniško izkušnjo veliko bolj interaktivno in prijetno,” razlaga Tim Scholte, Mascus CEO. “To je orodje, ki smo jih razvili na osnovi povratnih informacij od kupcev po vsem svetu, in rezultat je več jezikovno orodje, ki je neprecenljivo za vsakogar, ki išče podjetja, ki prodajajo težke strojev in vozila, ne glede na to, kje se nahajajo,” še dodaja.

Z začetkom leta 2009 Mascus Locator imenik je dokazal, da je ena najbolj popularnih funkcij portala. Njen glavni cilj je pomagati podjetjem, da povečajo svojo prepoznavnost na lokalnih in mednarodnih trgih. Kupci težke opreme in tovornjakov vedno želijo vedeti več o prodajalcu in družbi, ki stoji za izdelkom ali storitvijo. Najboljši način za to je, da prodajalci predstavijo bolj poglobljen profil in povedo kupcem o svoji družbi na lastnem profilu podjetja. Mascus razume, da profil prodajalca potrebuje veliko več kot samo telefonsko številko in elektronski naslov, in s ponujanjem platforme prodajalcu, za spodbujanje svoje prave identitete blagovne znamke, bo večja stopnja zaupanja med kupci in prodajalci.

Preprost in učinkovit

Mascus Locator je enostaven a učinkovit imenik, ki navaja podjetje, ki se ukvarjajo s težko industrijo po vsem svetu. Trenutno je več kot 57.000 podjetij težke oprema vpisanih v Locator, ki nudi še večjo izbiro za kupce, ki iščejo vrhunsko kakovost nove in rabljene težke opreme, kot tudi vse od financiranja do popravila, najem in prevoznih storitev. Imenik vključuje različne proizvajalce, trgovce, uvoznike in druga podjetja, ki ponujajo veliko izbiro izdelkov in storitev, vključno z:

  • Rabljeno težko mehanizacijo in transportna vozila
  • Novo težko mehanizacijo in transportna vozila
  • Najemne storitve
  • Popravila
  • Storitve vrednotenja
  • Finančne storitve
  • Transportne storitve

Mascus ponuja tri ravni paketa-Poslovni, Standardni in Osnovni, zaradi česar so lahko celo majhne organizacije dostopne več kot 3.5 milijonom obiskovalcev vsak mesec. Podjetja lahko vključujejo svoje edinstvene blagovne znamke, kot tudi neposredno povezavo do svoje primarne strani. Osnovni paket je brezplačen in celo paket Poslovni na najvišji ravni stane manj kot 0,80 EUR na dan, vendar še vedno omogoča podjetjem, da oglašujejo v do 15 jezikih in vključujejo svoje najnovejše oglase na Mascusu.

Kako do več tisoč kupcev

“ Želimo, sprejeti toliko podjetij kot je mogoče v Locator, zato smo poskrbeli, da je dostopen za celo manjše organizacije,” razlaga Tim Scholte. “Blagovna znamka Mascus velja po vsem svetu kot spoštovana, zaupanja vredna in da ponuja veliko izbiro, zaradi česar je za naše prodajalce in trgovce še lažje da dosežejo tisoče mednarodnih strank, ki se logirajo na Locator vsak dan. S prisotnostjo v 42 državah in več kot 100 novih trgovcev, ki se nam pridružijo vsak mesec, napovedujemo, da bo Locator eno izmed najbolj dragocenih in koristnih orodij za kupce, ki iščejo dobre priložnosti za nakup težke mehanizacije, povsod po svetu,” zaključuje.

Več informacij o Mascus Locatorju lahko najdete tukaj.

Kontakti

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

O Mascusu:

Mascus - je elektronska tržnica rabljene kmetijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, viličarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.

Opombe za urednike:
Press material in slike:
English www.mascus.com/press