MASCUS SE ŠIRI V ŠPANIJO IN ITALIJO

Mascus spletni oglasnik za delovno mehanizacijo in tovorna vozila je podpisal pogodbe z licenčnimi partnerji za trg Italije in Španije.

V Italiji smo sklenili sodelovanje z znano italiansko medijsko hiša RCS Media Group. RCS Media Group je tisto podjetje, ki izdaja dva najbolj razširjena časopis v Italiji, Corriere della Sera in La Gazzetta dello Sport. Poleg tega pa ima v lasti in upravlja več radijskih postaj, satelitskih in digitalnih TV postaj ter založniških podjetij. RCS Media Group ni novinec na področju spletnih oglasov, saj ima dolgoletne izkušnje z oglasniki kot so TrovoLavoro.it (zaposlovanje), TrovoCasa.it (nepremičnine) in Automobili.com (avtomobili), za katere skrbi RCS Digital.

Podobno uspešno kombinacijo smo dosegli tudi v Španiji, kjer je krmilo Mascusa prevzelo podjetje Vocento. Vocento je prav tako uveljavljena medijska hiša, ki ima v svojem portfoliju tiskane časopise kot je ABC, revije, televizijske postaje in radijske postaje ter spletne portale. Pri uvajanju Mascusa na špansko tržišče, si bodo pomagali z izkušnjami pridobljenimi s spletnim oglasnikom za avtomobile Autocasion.

Italija in Španija predstavljata eno večjih evropskih trgov za področje gradbeništva, kmetijstva, komunalne opreme, tovornih vozil in industrijske opreme. Širitev na te trge je zato zelo pomemben korak za Mascus.

Trenutno so naše stranke podjetja iz 42 držav. Vsak mesec se več kot 1.200.000 uprabnikov poslužuje našega portala za iskanje informacijo o delovnih strojih in tovornih vozilih. Na naših straneh se oglašuje mehanizacija kot so traktorji tractors, prikolice, viličarji, bagri, rabljeni tovornjaki in drugi.

Mascus je uspešno razširil in vztrajno širi svojo dejavnost v Evropi, Južni Ameriki, Južni Afriki. Njegove interese uveljavljajo licenčni partnerji v 32 državah. Naši rezultati dokazujejo, da je naš koncept univerzalen in da je primeren za vse trge.

V ponos nam je, da so del naše družine postale uveljavljena medijska podjetja kot RCS Media Group in Vocent.


Dodatne informacije:
Klemen Bizjak, Mascus Slovenija & Srbija, Region Manager, +386 (0)59057691,
Fredrik Larsson, Managing Director, Mascus, tel. +358 50 314 2511,

Mascus je vodilni spletni oglasnik za rabljeno delovno mehanizacijo in tovorna vozila. Razvijamo in tržimo spletna orodja, ki izboljšujejo učinkovitost trženja delovne mehaniazcije in tovornih vozil. Imamo več kot 2500 strank; od malih prodajalcev do uvoznikov in proizvajalcev. Na naših straneh se oglašuje več kot 100 000 strojev in vozil, ki so za prodajo; od tovornjakov, traktorjev, bagrov, viličarjev in komunalnih strojev. Dostopni smo v 35 jezikih.

Mascus-spletni portal je izdelek finske medijske hiše Alma Media Corporation.

Alma Media na kratko
Alma Media je profitabilno mednarodno podjetje, ki je osredotočeno na tiskana občila in spletne storitve.

Sporočilo urednikom:
Material za medije in fotografije:

English www.mascus.com/press

Vprašanja medijev:

Za več informacij:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager, + 358 50 381 49 45,