Mascus ima 160,000 zadetkov spletnih oglasov

Mascus, vodilna svetovna spletna borza za gradbeno mehanizacijo, kmetijsko in gozdarsko opremo je dosegel še en pomemben mejnik v svoji rasti – 160,000 spletnih oglasov.

V zadnjih šestih mesecih je Mascus praznoval nekatere pomembne dosežke:

  • 160,000 spletnih oglasov
  • 3500 podjetij, ki oglašujejo iz celega sveta
  • Več kot 2 milijona različnih obiskovalcev vsak mesec.
  • Prisotnost v 42 državah po vsem svetu
  • Več kot 100 novih trgovcev se pridruži vsak mesec
  • Več kot 70 Mascus prodajnih predstavnikov obiskuje in kontaktira trgovce po celem svetu

“Pravkar smo praznovali 10. obletnico z nekaj izjemnimi statistničnimi podatki, “ pravi generalni direktor Fredrik Larsson. “Naša kombinacije svetovne gospodarske rasti in tekočega tehnološkega razvoja očitno deluje in veselimo se nadaljnega uspeha v letu 2011 in še naprej.”

Zaupanja vredna blagovna znamka

Zadnja slika prikazuje kako je Mascus postal ne samo resnično globalna blagovna znamka ampak tudi, da je zaupanja vredna blagovna znamka, ki ji zaupajo podjetja iz različnih sektorjev zlasti v sektrojih gradbeništva, kmetijstva in gozdarstva.

“Številke govorijo zase. Mascusu zaupajo podjetja vseh velikosti iz OEM in koncesionarji preko trgovcev in podpornih storitev,” pravi direktor prodaje Rickard Petersson. “Nova platforma, ki smo jo začeli lani je bila zelo dobro sprejeta pri naših strankah, zato tudi več oglašujejo.”

Mascus kaže svojo zavezanost k razvoju uporabniške izkušnje z nenehnimi izboljšavami tehnologije in ustvrajanjem novih spletnih storitev vključno z Mascus Locatorjem, spletnim imenikom trgovcev s teško industrijo za rabljeno in novo opremo, rezervne dele, najem, popravila, dodatke, transport in financiranje podjetij, zdaj že z več kot 25,000 zadetkov.

Bolj tesno sodelovanje s strankami

Mascus prav tako zagotavlja spletne storitve, vključno z integracijo spletne strani s trgovcem, tehnično podporo, spletne strani in orodja za upravljanje z zalogo preko interneta.


“Veliko naših strank zdaj uporablja Mascus kot svoj glavni sistem upravljanja za rabljeno opremo,” nadaljuje Rickard Petersson. “To resnično kaže kako močen je koncept Mascus in kako zagotavljamo zelo pomembno storitev našim strankam. Delamo za nadaljno krepitev te izkušnje in zdaj testiramo nove mobilne storitve.”


Kontakti:
Fredrik Larsson, generalni direktor, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, direktor prodaje, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, direktor internacionalizacije, + 358 40 750 4922,

O Mascusu:

Mascus – je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva, komunalne tehnike in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.
Mascus je trgovsko podjetje Alma Media družbe.

Opombe za urednike:
Press materiali in slike:

English www.mascus.com/press

Splošno Presspovpraševanje: