Mascus podpisuje licenco v Peruju in Kolumbiji z založniki vodilnih gradbenih in rudarskih revij v Latinski Ameriki

Mascus www.mascus.com, vodilna spletna svetovna borza gradbene opreme, transortnih vozil, industrijske opreme, kmetijstva in gozdarske opreme z ponosno obvešča o svojem sodelovanju z založniki vodilnih gradbenih in rudarskih revij Latinske Amerike. S skoraj 40 let izkušenj v regiji, Construcción Pan-Americana (CPA) in Minería Pan-Americana (MPA) ponujata znanja, zaradi katerih bosta Peru in Kolumbija uspešna trga za kupce in prodajalce opreme v teh državah.

Od ustanovitve leta 2000, se je Mascus hitro širil in je sedaj prisoten v 41 državah. To spletno vozlišče neopazno povezuje trgovce, proizvajalce in končne kupce, zaradi česar je sestavni del prodaje rabljene opreme na globalnem trgu.

“Veseli smo, da delamo z Mascusovo ekipo in njihovo robustno tržnico, prilagojeno za vse vrste kupcev, prodajalcev in izvoznikov strojev iz celega sveta”, pravi Adriana Elena Suao, direktorica prodaje & poslovnega razvoja za CPA & MPA. “Prizadevamo si, da našim bralcem zagotovimo najbolj pomembne novice iz industrije. Zdaj bomo s pomočjo našega partnerstva z Mascusom lahko lokalnemu občinstvu ponudili prefinjeno in uporabniku prijazno orodje za nakup in prodajo opreme, ne le lokalno, temveč tudi na globalni ravni preko www.mascus.com.co za Kolumbijo in www.mascus.com.pe za Peru.”

Po podatkih zrduženja proizvajalcev opreme (AEM) je trg za izvoz v ZDA narejenih gradbenih strojev zaključil leto 2010 s povečanjem za več kot 28% v primerjavi z letom 2009. Kolumbija in Peru sta leto 2010 zaključila med prvih deset z 588.000.000 $ (rast 50%) in 437.000.000 $ (rast 30%), v tem zaporedju. Ti podatki kažejo na pomembnost teh latinskoameriških dražav kot ključnih akterjev v industriji.

Idealen trg za obe Ameriki

Razcvet gradbenišzva v Latinski Ameriki se lahko pripiše nenehni potrebi po izboljšanju infrastrukture v regiji. Čeprav pogosto prazna regija, pa se ponaša tudi s hitro rastjo in razvojem, kljub nedavni finančni krizi. Uveljavljeni trgi so se pokazali kot stimulans za rast za večino svetovnih podjetij in tako Kolumbija kot Peru ustrezata opisu odlično.

Odpiranje več pisarn v latinski Ameriki je odraz naše strategije za oblikovanje prvega Pan-ameriškega trga težke mehanizacije in transportnih vozil. Naš pristop multi-lokalne prisotnosti pomeni, da v vsaki od 41 držav v katerih je Mascus prisoten obstajajo ljudje, ki bodo poskrbeli za zadovoljevanje potreb lokalnih prodajalcev in kupcev. Le ti opravljajo potrebne lokalne marketinške aktivnosti za promocijo oglasov naših strank, ne samo na internetu, ampak tudi v offline svetu. “Nihče drug vam ne more ponuditi tega,” dodaja Fredrik Larsson, generalni direktor Mascusa. “Smo šele na sredini procesa izgradnje naše prisotnosti v regiji; naslednje na vrsti so odprtje pisarn v Mehiki, Braziliji, Argentini, Čilah,” dodaja Tomasz Odrobinski, director internacionalizacije pri Mascusu.

Kontakti:

Fredrik Larsson, generalni direktor, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, prodajni direktor, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, direktor internacionalizacije, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, področni vodja Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, področni vodja Mascus Columbia, +57 1 681 2076,


About Mascus:
Mascus - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.

Mascus je trgovsko podjetje družbe Alma Media.

Opombe za urednike:
Press materiali in slike:
English www.mascus.com/press

Splošno Press povpraševanje: