Mascus novice - September 2014Več kot 300.000 oglasov na spletu

Mascus dosegel nov mejnik: 300.000 oglasov rabljene opreme na spletu! Z več kot 6.900 trgovci s celega sveta ter z več kot 3.2 milijona mesečnega obiska postaja Mascus glavni portal na področju spletnega oglaševanja rabljene težke mehanizacije. Oddajte svoj oglas danes ter si povečajte možnost prodaje vaše rabljene opreme.Oglejte si vse Mascus storitve!

Poleg osnovnega paketa, lahko naše stranke izbirajo med široko paleto naprednih storitev ter si s tem še povečajo uspešnost prodaje. Facebook Plus, mobilna solucija ter razne možnosti naprednega iskanje po vaših zalogah - vse to omogoča le Mascus. Preberite si več o Mascus naprednih storitvah.Najdite kar iščete pri Ritchie Bros.

Iščete stroje ali tovornjake? Bagri, traktorji, tovornjaki, kolesni nakladalci, prikolice, žerjavi, buldožerji ter še mnogi drugi stroji, ki jih mogoče iščete so vam na voljo na prihajajoči nerezervirani Richie Bros avkciji. Največja avkcijska hiša na svetu prireja avkcije v Veliki Britaniji, Italiji, Franciji, Nemčiji in Španiji, na Nizozemskem in Finskem ter številnih drugih državah. Kliknite tukaj za pregled trenutnega inventarja opreme, datumov avkcij in drugih podrobnosti.Več svetovne izpostavljenosti vašega posla med našimi 3.2 milijona obiskovalci vsak mesec.

Pretekli mesec smo imeli več kot 3,2 miljona svetovnega obiska, prednjači pa Evropa s 2,7 milijona obiska. Azija je hitro rastoči trg, kjer smo v zadnjem mesecu beležili rast 250.000 obiskovalcev. Iz tega, da je več kot polovica obiskovalcev na Mascusu prvič, je razvidno, da je Mascus najboljši trg za oglaševanje vaše rabljene opreme, ne glede na to, v katerem delu sveta se nahajate.

Če bi radi tržili svoje izdelke ali storitve izven meja Slovenije, je baner oglaševanje odličen način za dosego tega cilja in povečati obisk vaše spletne strani iz držav, na katere ciljate. Kontaktirajte vašega Mascus zastopnika za ponudbo!BAUMA Kitajska 2014

Največji gradbeni sejem na svetu – bauma – v letošnjem novembru odpira svoja vrata na Kitajskem. Leta 2012 je imel ta dogodek impresiven odziv: udeležilo se ga je 2,718 razstavljavcev iz 38 držav in okoli 180,000 obiskovalcev iz 141 držav. Letos pričakujejo organizatorji še večje število, tako razstavljavcev kot obiskovalcev. Tudi Mascus bo tam prisoten z lastno stojnico. Če se boste dogodka udeležili, se oglasite tudi pri nas!Volvo CE predstavil novo mobilno aplikacijo za rabljeno opremo!

Ponosno sporočamo, da je Mascus za podjetje Volvo CE izdelal mobilno aplikacijo. Odslej lahko preko moiblnega telefona dostopate do najnovejše zaloge Volvo rabljene opreme!
Spremljajte nas na socialnem omrežju Facebook

Socialni mediji so nov način povezovanja s svojimi strankami. Na Mascusu se želimo povezati s čim več kupci in trgovci s celega sveta.
Oglejte si najnovejše posodobitve na Mascusu.
Spremljajte nas na: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Register to receive Mascus newsletters