Mascus novice Spomlad 2016Mascus je sodeloval na rekordni BAUMI 2016

Mascus je bil spet eden od razstavljalcev na BAUMA sejmu v Münchnu v sodelovanju z Ritchie Bros dražbeno hišo. Največji show na svetu gradbenih strojev je privabil rekordno število 580.000 obiskovalcev iz 200 držav. Razstavljavci so poročali, da so uspeli skleniti več naročil med dogodkom.

Mascus Man je bil zvezda v ulicah razstavnega prostora na sejmu in je razdelil na tisoče oranžnih Mascus sončnih očal za obiskovalce, medtem ko je mednarodna ekipa Mascus gostila in se srečala s strankami in tudi potencialnimi novimi. Se vidimo spet v Münchnu v letu 2019!

Oglejte si nekaj fotografij iz BAUMAMobilna aplikacija za Volvo Rabljeno opremo razvita s strani Mascusa dobi novo verzijo

Prejšnji mesec je bila izdana nova različica Volvo Used Equipment aplikacije za mobilne telefone in tablice. Med glavne spremembe spada vključitev vseh EMEA zastopnikov v aplikacijo, ter izboljšave v enostavnosti uporabe aplikacije.

Aplikacija je bila originalno izdana julija 2014, prevedena v 25 jezikov, z namenom zagotavljanja hitrega in preprostega dostopa strankam celotnega inventarja rabljenih strojev Volvo v regiji EMEA preko njihovega pametnega telefona oz. tablice. Vsebuje tako podrobnosti o strojih, kot tudi kontaktne informacije (email ali telefonska številka) za vsak posamezen stroj.
Aplikacija je na voljo v App Store ali Play Store pod “Volvo Construction Equipment”.

Prenesite novo različico brezplačno:
Postavitev vašega oglasa na Mascus je lažja kot kdajkoli prej!

V zadnjem času smo precej delali na novi in izboljšani izkušnji pri oddajanju oglasov na Mascus.
Novi obrazec za oddajo oglasa vam sedaj olajša delo s funkcijami kot so samoizpolnitev polj, preglaganje cene, indikator kvalitete oglasa, opcijami za izboljšanje opaznosti vašega oglasa ter mnogo drugih uporabnih izboljšav. Obenem nov dizajn deluje povsem enako na vseh napravah tako, da lahko brez težav postavite nov oglas tudi s telefonom ali tablico.

Oddajte nov oglas in se prepričajte!Obiščite nas na prihajajočih sejmih v vaši bližini:

AGRA kmetijski sejem Gornja Radgona Slovenija
20-25 /08/2016
MOS sejem Celje Slovenija
13-18 /09/2016
Jesenski kmetijski sejem Komenda Slovenija
7-9 /10/2016Register to receive Mascus newsletters