Mascus novice Spomlad 2017Preglejte stroje ali tovornjake kar z vašim telefonom

Mascus je za več svojih strank razvil mobilno aplikacijo za Pregled strojev za izvajanje podrobnih ocen njihove rabljene opreme.

Realno fizično stanje stroja je hitro in samodejno registrira-no s tem orodjem z enostavnim vpisom podatkov v polja. Rezultat je čisto poročilo stanja strojev, ki je na voljo ko ste povezani na splet ter tudi ko niste!

Druga velika prednost je, da bo ta mobilna aplikacija nadomestila zelo zamudni stari način izpolnitve papirnatih seznamom pri katerih je bil nato potrebni še vnos podatkov v računalnik.

Vas zanima več? Kontaktirajte nas!Več kot 100,000 specifikacij težkih strojev na Mascusu

Kot Wikipedia za težke stroje, Mascus Specifikacije vam omogočajo, da se naučite vsega, kar ste želeli vedeti o strojih (velikost, teža, sposobnosti, moč, itd.). Prav tako si lahko prenesete proizvajalčev pdf podatkovni list za večino modelov strojev.

Več kot 100.000 specifikacij strojev 1.200 blagovnih znamk je sedaj na voljo v novi različici našega oddelka SPECIFIKACIJE.

Obiščite stran SpecifikacijPonudniki množično bežijo k Ritchie Bros‘ dražbi leta rabljene opreme

Pet intenzivnih dražbenih dni. Na tisoče ponudnikov iz vsega sveta. Več kot deset tisoč ko-sov rabljene oprema in vsa se prodaja svojim novim lastnikom v le nekaj sekundah. Ni čud-no, da ponudniki in obiskovalci Ritchie Bros. “ velikih dražb v Orlandu (ZDA), pogosto opisu-jejo dogodek v superlativih. Dejstvo, da so predmeti vedno prodani najboljšemu ponudniku - kar je zlato pravilo pri vseh Ritchie Bros. "nerezerviranih dražbah - le še dodaja vtis večjega razburjenja obiskovalcev.

Oglejte si

ta video in doživite virtualni obisk Ritchie Bros’ dražbe v Orlandu.

Ste morda radovedni glede prodajnih cen na zadnjih Ritchie Bros dražbah? Ustvariti si brezplačni spletni profil in tako si pridobite dostop do prodajnih cen za opremo, ki se je prodala v zadnjih 24 mesecih.

Obiščite Ritchie Bros. spletno stran in si ustvarite svoj brezplačni profil danesEkipa Mascusa načrtuje razburljivo prihodnost!

Mobilna aplikacija za Pregled strojev, izboljšanje platforma, kategorija Najem strojev in več. Mascus ekipe iz celega sveta so se srečale februarja v Rimu, da bi razpravljale in načrtovale prihodnost Mascusa. Prisotni so bili udeleženci iz 22 Mascus držav, ter tudi nekateri naši kolegi iz Ritchie Bros podjetja.

Bili smo tudi zelo srečni, da smo se srečali z g.Paolo Napoleoni-jem lastnikom podjetja www.omeco.it, ki je že dolgoletna stranka Mascus Italije. Ta nam je predstavil predavanje o spremembah v prodaji na trgu rabljenih težkih strojev.

Obveščali vas bomo o vseh novostih in prihodnjem razvoju Mascusa.Najboljši oglasi na Mascusu v mesece aprilu

Vsak mesec si lahko ogledate izbor najbolj impresivnih strojev, ki se oglašujejo na Mascusu.

Mi vedno dodajamo nove sveže video posnetke na našem kanalu YouTube. Naročite se zdaj