Mascus Indikator Cen

Storitev Mascus Indikator Cen je spletna storitev, ki omogoča trgovcem avtomatsko vrednotenje rabljenih vozil in strojev.

Namesto, da se zanašate le na svoje zgodovinske podatke ali delate svoje raziskave, boste lahko hitro prejeli merilo vrednotenja podatkov z uporabo najboljših razpoložljivih podatkov na trgu.

Mascus Indikator Cen je prav tako odličen vir neodvisnega vrednotenja za vaše stranke, ki ne sprejmejo vaše cenitve njihovega blaga.

Uporabite Mascus Indikator Cen da:

  • ocenite finančno vrednost,
  • izračunate preostalo vrednost,
  • postavite odkupno ceno,
  • pridobite vrednotenje zamenjave staro za novo,
  • postavite konkurenčno ceno za oglase in
  • upravljate prodajo.
B I T E R R A d.o.o.
Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina
Spletna stran:   www.mascus.si
e-pošta:   info@mascus.si
Telefon:   +386 5 905 7691

Z Mascus Indikatorjem Cen ste lahko prepričani, da ste dobili najboljšo ceno za vašo rabljeno opremo, brez nepotrebne porabe časa in raziskav. To je vse narejeno za vas preko spletne storitve.

Če potrebujete bolj podrobne cenitve

Indikator Cen Premium ponuja napredno storitev vrednotenja, ki zagotavlja podrobnejše informacije vrednotenja na podlagi statističnih podatkov in tržnih raziskav.

Prav tako upošteva dejavnike, kot so možnosti vozila, starost in povprečno število prevoženih kilometrov ali delovnih ur.

Izvedite več

Obrnite se na vašega lokalnega Mascus zastopnika zdaj, če vas zanimajo naše cene in da se pogovorite o vaših potrebah cenitev.