6. 11. 2012

Mascus vas popelje pod pokrov stroja s SPECS

Mascus www.mascus.si, eden največjih spletnih poralov na svetu za prodajo trasnportnih vozil, gradbene mehanizacije, kmetijstva, industrijske opreme in gozdarstva vas popeplje pod pokrov vašega bagra, traktorja, žerjava ali ostale težke mehsanizacije, s svojo najnovejšo storitvijo Mascus Specs – tehničnimi navodili za specifikacije stroja.

“Mascus Specs je posebej zasnovan tako, da je iskanje pravega kosa opreme še lažje za naše stranke, ne glede na to kje so,” razlaga generalni direktor Rickard Krøtø. “Ključni del te nove funkcije je, da je tudi večjezikovna, da jo lahko uposmo tudi da smo tudi opozorili, večjezikovno, tako da lahko kupci po vsem svetu s funkcijo, ne le tistih v angleško govorečih državah,” še dodaja.

Kaj je Mascus Specs?

Mascus Specs je nova storitev, ki je na voljo tako za kupce in prodajalce, ki uporabljajo platformo Mascus. Zagotavlja takojšen dostop do baze tehničnih podatkov o velikem strojevis a new service that’s available to both buyers and sellers using the Mascus platform. Baza podatkov, ki je dostopna v vseh jezikih, vsebuje specifikacije, vključno z diagrami, tehničnimi podrobnostmi in slikami. Z navodili proizvajalca je namen Mascus Speca, da olajša strankam, da locirajo kar potrebujejo hitro in enostavno. Specs sdel bo imel podkategorije, ki bodo enostavne za uporabo.

Prodajalcem daje možnost, da so njihovi stroji privlačnejši potencialnim kupcem, tako da omogoča potencijalnim strankam informiranje s pomembnimi informacijami pri sprejemanju izbire.

Partnerstvo z Lecturo

Sistem je bil razvit z Mascusovim partnerje Lectura Verlag iz Nemčije, založniškim in svetovalnim podjetjem, specializiranim za podatkovne storitve, tržne raziskave in vrednotenje strojev. “Vnos Lecture je absolutno neprecenljiv za izdelavo končnega sistema,” razlaga Rickard Krøtø, Mascusov generalni direktor. “Letošnje sodelovanje z Lecturo je pomenilo, da smo lahko integrirali Lecturin concept in tehnično bazo, ki vsebuje informacije o skoraj 100,000 modelih strojev, pokrivajoč vse od gradbeništva, industrijske opreme, dviganja in dostopa do recikliranja, komunalne in kmetijske opreme. Ta zbirka podatkov je tudi organska, tako da več mehanizacije kot pride na splet, lažje bomo dodajali informacije in omogočali našim strankam čimboljšo storitev,” še dodaja.

Za Mascusom je zelo uspešno leto, ki jih je postavilo na vrh lestvice, in so tudi postali vodilni v svetu spletne prodaje gozdarske opreme. Nenehno izboljšujejo svojo prisotnost po svetu in zdaj Imajo: več kot 3.5 milijonov obiskovalcev vsak mesec, z 5,500 podjetij, ki oglašujejo iz celega sveta preko več kot 240,000 spletnih oglasov. Prisotnost se razteza na 42 držav po celem svetu, ki pokrivajo 54 Mascus domen v 39 jezikih. Nova možnost Specs je del nenehne zaveze za visoko kakovostne storitve, tako za kupce kot tudi prodajalce opreme po celem svetu. “Vse, kar omogoča lažjo uporabo za naše stranke, da bi našli točno tisto, kar hočejo hitro je tisto kar bo Mascus izkušnjo naredilo boljšo, prav tako pa bo peljalo dejavnost v nove smeri,” pravi Rickard Krøtø. “To je razburljiv in zelo pozitiven način za zaključek enega najuspešnejših let in tudi za postavitev temeljev za zelo živahno leto 2013,” zaključuje.


Kontakti:

Rickard Krøtø, generalni direktor, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, generani direktor, +49 911 4308 990,


O Mascusu:

Mascus - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.
Mascus je trgovsko podjetje družbe Alma Media.

Lectura Verlag - je nemško založniško in svetovalno podjetje, specializirano za podatkovne storitve, tržne raziskave in vrednotenje strojev. Baze Lecture ponuja tehnične podatke in vrednotenja za skoraj 100,000 modelov strojev, ki zajema gradbeništvo, industrijska oprema, dviganje in dostop, pa tudi recikliranje, komunalno in kmetijsko opremo. Storitve vrednotenja so na voljo preko tiskanih Lectura vodnikov in na spletu.Spletna različica ponuja široko paleto rešitev - samo vrednotenja, letne naročnine in posamezne licence družbam. Lectura Data Services daje vsak dan podporo trgovcem, proizvajalcem, zavarovalnicam, bankam, leasing hišam in carinam.


Opombe za urednike:
Press materiali in slike:
English www.mascus.com/press

6. 11. 2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008