13. 05. 2013

Mascus preživi teden na gradbenem sejmu BAUMA!

Mascus www.mascus.si je užival ploden in zaseden teden na največjemu svetovnemu sejmu gradbenih strojev BAUMA.

530 000 obiskovalcev iz 200 držav je prišlo v München in obiskalo Baumo v aprilu 2013, to je rekord za sejem. Po zadnjih poročilih je bil sejem zelo uspešen za vse razstavljavce, nekateri od njih so registrirali najvišjo količino naročil strojev,to je pozitiven predznak za industrijo.

Kot največji spletni tržnici za rabljeno gradbeno opremo na svetu, je Mascusu bilo v ponos, da je bil del tega neverjetnega dogodka, in to s skupno stojnico s partnerjem Lectura. Celotna ekipa je obiskovala stranke in ostale obiskovalce ter razdeljevala Mascus darila na vhodu sejma. Tako so poskrbeli, da je Mascus znamka bila prepoznavna na celem sejmu.

Mascus at Bauma

"Napredovali smo zelo hitro in spletu prinesli toliko prelomnih izboljšav v zadnjih 12 mesecih, da smo resnično želeli ljudem pokazati kaj vse Mascus zmore,” komentira Mascus CEO Tim Scholte. “ Smo že uveljavljeni kot svetovni voditelji v prodaji drugih kategorij strojev, in smo želeli našim gradbenim partnerjem pokazati kaj še lahko naredimo za njih,” je še dodal.

Mascusov partner na razstavi je bila Lectura, nemško podjetje s precejšnjo spletno prisotnostjo, ki omogoča spletni dostop do tehničnih podatkov za več kot 70,000 znamk in modelov v več kot 340 kategorijah.

Bauma – največji sejem gradbene mehanizacije na svetu

Bauma 2013 je bil ogromen uspeh, z več kot 555,000 m² razstavnega prostora, 3,420 razstavljalci iz 57 držav in 530,000 obiskovalci iz več kot 200 držav, kar je največja razstava te vrste na svetu. Medtem ko je v prvi vrsti namenjen za predstavitev najboljših v svetu gradbenih strojev, zajema tudi širok nabor drugih kategorij.

“Mascus je postal vodilni v svetu, ki ga zagotavlja celovite spletne platforme v več jezikih in zajema vse, od gradbeništva do gozdarstva in transporta, komentira Tim Scholte. “Zato je razstava kot je Bauma 2013 zelo pomembna za nas, saj je to odlična priložnost, da predstavimo naše lastne storitve,” je še dodal.

Mascus at Bauma

Mascus nenehno izboljšuje svojo prisotnost po vsem svetu in ima zdaj:

  • Več kot 4.7 milijona obiskovalcev vsak mesec
  • 5,500 podjetij oglašuje na Mascusu iz celega sveta
  • 280,000 spletnih oglasov
  • Prisotnost v 42 državah po celem svetu kar zajema 54 Mascus domen 41 jezikih
  • Več kot 120 novih prodajalcev, ki se pridružijo vsak mesec
  • Več kot 70 Mascus prodajnih predstavnikov, ki obiskujejo in kontaktirajo prodajalce po vsem svetu


Dogodek je bil velik uspeh, in vsi so se strinjali, da kljub še vedno slabi gospodarski napovedni, gradbena industrija ima veliko napovedi, da se veseli v letu 2013. “Vzdušje je bilo fantastično na celotni razstavi in to je bila odlična priložnost za nas da srečamo toliko naših strank iz oči v oči,” komentira Tim Scholte. Vsekakor načrtujemo, da se vrnemo na naslednjo Bauma razstavo in upajmo, da bomo imeli še več novih in inovativnih produktov za pokazat našim strankam!” zaključuje.

Kontakti

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

O Mascusu:

Mascus - je elektronska tržnica rabljene kmetijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, viličarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.


Opombe za urednike:
Press material in slike:
English www.mascus.com/press

13. 05. 2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008