16. 09. 2014

Mascus je dosegel nov mejnik: 300.000 spletnih oglasov!

Mascus, eden največjih spletnih tržišč na svetu za prodajo transportnih vozil, gradbenih strojev, kmetijske opreme, opreme za ravnanje z materiali in gozdarske opreme, je dosegel nov pomemben mejnik v svoji rasti- 300.000 spletnih oglasov.

“Mascus je pred kratkim slavil velike dosežke,” je dejal Tim Scholte, generalni direktor Mascusa. “V zadnjih štirih letih smo potrojili število oglasov na Mascusu. Najbolj dinamični sektorji so gradbeništvo, transport in kmetijstvo.”

Mascus v številkah:

  • Več kot 6.900 podjetij iz vsega sveta oglašuje pri nas
  • Več kot 300.000 spletnih oglasov
  • Več kot 2,8 milijona obiskovalcev vsak mesec
  • Prisotni smo v 58 državah po vsem svetu
  • Spletna stran je prevedena v 42 jezikov
  • Več kot 140 trgovcev na mesec se nam pridruži
  • Več kot 85 trgovskih predstavnikov obiskuje in kontaktira trgovce po vsem svetu

Svetovna znamka s trdnimi temelji

Mascus je postal ne le svetovna blagovna znamka, ampak podjetje, ki kreira nova tržišča za trgovce in končne uporabnike po vsem svetu. Naša globalna prisotnost je zgrajena na trdnih temeljih predvsem na ključnih trgih Nemčije, Velike Britanije, Francije, Severne Evrope in ZDA.

“Ko smo leta 2001 v Severni Evropi lansirali Mascus, si nismo niti predstavljali takšnega globalnega uspeha 13 let kasneje. Vzelo nam je veliko časa, sredstev in energije, da smo zgradili tako podjetje in mednarodno mrežo kot jo imamo danes. Lepa spletna stran ni dovolj, naučili smo se, da moramo biti na terenu lokalno in kar se da blizu možni industriji ter da nenehno obiskujemo naše stranke”, je dejal Rickard Krøtø, direktor operative.

“Vsak dan povečujemo naše zmožnosti. Nove kupce strojev in tovornjakov v Južni Afriki, Rusiji, na Kitajskem, Japonskem, v ZDA, na Švedskem, v Nemčiji privabljamo zato, ker imamo pisarne in Mascusove ekipe v vseh teh državah in še na dodatnih 30 lokacijah. Ponosni smo na to, da smo mednarodna ekipa, ki pelje naprej spletno trgovanje s težko mehanizacijo. Nobena druga spletna stran na tržišču ne more ponuditi take ravni strokovnega znanja in globalnega kritja! ” pravi Gauthier Dominicy, vodja marketinga.

Mascus nenehno izboljšuje svoje obstoječe storitve medtem ko razvija nove in inovativne storitve s katerimi skuša zadovoljiti naraščajoče potrebe kupcev za nove načine prodaje težke strojne opreme. Za popoln seznam Mascusovih izdelkov in storitev sledite tej povezavi.

Kontakti
Tim Scholte, generalni direktor, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, direktor operative, +46 70 660 2780,

O Mascusu:
Mascus – Je spletno tržišče za trgovanje s kmetijskimi stroji, s stroji za gozdarstvo, z opremo za ravnanje z materiali, s komunalno opremo, z opremo za gradbeništvo in transportom vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje, prikolice, rabljene tovornjake, bagre, prikolice zabojnike, mini bagre in kopače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljenimi stroji in opremo tako, da zbira informacije o ponudbah in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci, proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da podajo ponudbo za prodajo njihovih rabljenih strojev in opreme preko našega spletnega tržišča.

Opombe za urednike:
Tiskovno gradivo in slike:

English www.mascus.com/press

16. 09. 2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008