4. 02. 2016

Podjetje Hitachi Construction Machinery NV bo podprlo svoje zastopnike z Mascusovimi rešitvami za upravljanje rabljenega inventarja

Mascus, najhitreje rastoči spletni oglasnik na svetu za trgovanje z rabljeno gradbeno, kmetijsko, in gozdarsko mehanizacijo, tovornjaki in prikolicami ter mehanizacijo za rabo v skladiščenju, je trenutno v procesu izgradnje kompleta orodij za ponovno trženje za podjetje Hitachi Construction Machinery Europe NV (HCME) in njihovo mrežo zastopnikov.

S preko 40 zastopniki v Evropi in Afriki je HCME zastopan skupno v več kot 50 državah, njihov inventar pa šteje na stotine kvalitetnih rabljenih gradbenih strojev. Prav zato želijo okrepiti svoje aktivnosti s področja ponovnega trženja in podpreti svoje zastopnike z najboljšimi orodji na voljo na tržišču.

"Kot proizvajalec, moramo svojim zastopnikom ponuditi orodja, s katerimi bodo lahko uspešni na svojih tržiščih. Ker je rabljena oprema bistveni del življenjskega cikla proizvoda, smo potrebovali rešitev, ki bi omogočala zastopnikom enostavno upravljanje s svojim inventarjem, deljenje informacij s kolegi, ter trženje rabljene opreme”, pravi Tom van Wijlandt, Menedžer v podpori servisne dejavnosti.

Mascus izdeluje sistem upravljanja z inventarjem za HCME (intranet), s katerim lahko zastopniki upravljajo svojo zalogo rabljenih strojev in postavljajo oglase za te stroje na Mascus ter Hitachijevo lastno spletno stran, katero bo prav tako izdelal Mascus.

“Intranet je eden izmed najbolj kompleksnih produktov v našem portfelju. Izdelali smo ga specifično z OEM-ji v mislih. Intranet ponuja več kot zgolj osnovni sistem za upravljanje z inventarjem in ponuja funkcionalnosti, kot so možnost izdelave katalogov zaloge rabljenih strojev, hitrega posredovanja zaloge potencialnim kupcem preko elektronske pošte, ter izdelave podrobnih statističnih poročil, če jih omenim le nekaj. Poleg tega pa bo Intranet podatkovni vir za zalogo rabljenih strojev na Hitachijevi lastni spletni strani, ter seveda za oglase na Mascusu, po možnosti pa tudi za druge potrebe. Ponosni smo, da imamo Hitachi na seznamu velikih proizvajalcev, ki uporabljajo Mascus storitve; to je znak, da naše delo ni le cenjeno, temveč prinese našim strankam tudi učinkovitost in podporo pri vsakdanjem poslovanju”, je izjavil Rickard Krøtø, Direktor poslovanja Mascusa.

Kontakt:
Tom van Wijlandt (HCME):

O HCME
Hitachi Construction Machinery Europe NV (HCME) je odgovoren za proizvodnjo, prodajo in trženje Hitachi bagrov, kolesnih nakladalcev, togih demperjev in goseničnih žerjavov v Europi in predelih Afrike.
Za več informacij o Hitachiju, obiščite www.hcme.com.


Kontakti:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

O Mascusu:
Mascus – je spletni oglasnik za prodajo kmetijske in gozdarske opreme, skladiščne tehnike, komunalne opreme, gradbenih strojev ter tovornjakov. Med oglasi lahko najdete tako rabljene traktorje, prikolice, tovornjake, kopače in bagre, kot tudi nakladalce, demperje, pluge itd… Mascus zagotavlja enostaven in učinkovit nakup in prodajo rabljene mehanizacije. Na Mascus lahko oddajo oglase za svojo rabljeno opremo vsi trgovci, proizvajalci ali fizične osebe.

4. 02. 2016

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008