2. 01. 2008

NOVI MASCUS JE TU!

1. Povzetek
London, 27. november 2007- Mascus je objavil nov izboljšan internetni portal. Njegov namen je ponuditi vsem tistim, ki bi radi oglaševali, prodali ali kupili rabljeno delovno mehanizacijo najkvalitetnejši servis.

2. Vsebina:
Mascus je vse-evropska internetna tržnica rabljene delovne mehanizacije in tovornih vozil, ki je bila ustanovljena oktobra 2000, januarja 2001 pa je bila prvič postavljena na internet. Danes, sedem let po ustanovitvi je Mascus eden najbolj znanih spletnih brskalnikov med prodajalci in kupci rabljenih tovornih vozil, viličarjev, gozdarske, kmetijske in gradbene mehanizacije. Vsak mesec ga obišče več kot 250.00 kupcev in prodajalcev

3. Stalne izboljšave:
Sredi decembra je Mascus objavil novo različico svojega internetnega portala. Nova internetna stran je bila oblikovana sledeč razvoju tehnologij in v skaldu s potrebam uporabnikov. V želji, da priskrbi svojim strankam prvorazredni servis, so izbolšali številne elemente brskalnika.

4. Iteraktivna prva stran
Inovativnost prve strani omogoča pregled najbolj svežih oglasov. Nova funkcija hitrega iskanja olajša neposredno iskanje med oglasi določene kategorije in pod kategorije. Zaradi lažjega dostopa je bil pretvornik valute in jezika nameščen ob rob strani, tako da omogoča hitro brskanjem med oglasi iz različnih držav.


5. Nove možnosti oglaševanja
V želji, da zadosti potrebam oglaševalcev, nova razporeditev strani ponuja več prostora za benerje na vrhu stani ter več prostora na dnu in ob straneh za druga oglaševanja.


6. Nove kategorije iskalnika
Iskalnik je bil obogaten z dodatnimi kategorijami za iskanje, kar olajšuje brskanje med novimi oglasi in med oglasi s slikami. Najbolj sveži oglasi so označeni kot “novi 24 ur” in “zadnjih 7 dni” ter oblikovno izpostavljeni med ostalimi oglasi.

7. Časopisni oglasi Mascus
Oglasi prodajalcev, ki oglašujejo v Mascus časopisu, so bili dodatno poudarjeni in so zato bolj opazni na novi internetni starni.

8. Dodatne izbolšave
Skupaj s portalom je Mascus izbolšal tudi sistem objavljanja oglasov. Koristna orodja za večje trgovce kot so: menegment, tiskanje seznama zaloge, možnost direktnega prenosa podatkov v Excel in orodje za E-mail ponudbe, še naprej omogočajo večjezikovnost in pretvorbo v več valut. Na drugi strani orodja namenjena kupcem kot so recimo: informacije glede transporta, informacije glede financiranja, opozorila za določeni oglas in možnost oddaje oglasa “Kupim” so postala bolj uporabniku prijazna in lažje dostopna.

9. Možnost nadgradnje
“Uporaba najmodernejše tehnologije nam v prihodnje omogoča integriranje novih funkcij in servisov. S tem je Mascus pripravljen na izive prihodnosti kot vodeča in najbolj inovativna spletna tržnicat” je mnenja Tomasz Odrobiński- Mascus direktor marketinga.

10. Pomoč in povratne informacije
Posredujte nam vaše mnenje o novi internetni strani: Click here


11. Za več informacij se prosim obrnite na:

Fredrik Larsson,
Director

+46 (70) 305 1140

Tomasz Odrobiński,
Marketing Director /
Internationalization

+ 358 40 750 4922

12. Obvestilo uredniku
Mascus – (www.mascus.si) je spletna tržnica rabljene delovne mehanizacije in tovornih vozil. Mascus omogoča bolj ažurno in uspešnejše trgovanje, ker zbira na enem mestu vse informacije o ponudbi in povpraševanju. Vsi prodajalci, proizvajalci ter končni uporabinki so vabljeni, da ponudijo svoje stroje in tovornjake v prodajo na Mascus.


Konec

2. 01. 2008

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008