9. 06. 2008

Mascus od zdaj v 25 jezikih

mascus.bg

Evropska spletna tržnica rabljenih delovnih strojev in transportnih vozil je bogatejša za bolgarski jezik.
Mascus tudi v bolgarskem jeziku

Mascus, prva resnično vseevropska spletna tržnica rabljenih gradbenih strojev, transportnih vozil , traktorjev, kombajnov, viličarjev, gozdarskih in komunalnih strojev je bogatejša za en vzhodnoevropski jezik. Od konca maja so vse storitve, ki jih ponuja Mascus, dosegljive tudi v bolgarskem jeziku. Spletni portal Mascus sedaj deluje v 25 jezikih.

Doseči da so naše storitve dosegljive tudi v bolgarskem jeziku je bil pomemben korak za nas, ker smo tako omogočili bolgarskim gradbenim, transportnim, logističnim, gozdarskim, kmetijskim podjetjem da lažje trgujejo med seboj. To velja toliko bolj ker število bolgarskih kupcev, ki uporabljajo Mascusa stalno narašča. Omogočanje uporabe naših storitev v domačem jeziku uporabikov je vedno bila naša prioriteta” je o novi pridobitvi dejal director Mascusa Friderik Larsson.

Rast notranjega trga z rabljeno mehanizacijo v Bolgariji

Vključitev v Evropsko unijo janurja 2007 je Bolgariji omogočilo nov ekonomski zagon. Trgovcem z rabljeno delovno mehanizacijo in transportnimi vozili so se odprle nove možnosti za trgovanje med seboj na domačem trgu in s trgovci iz vse Evrope. “Mascus je verjetno prvi portal v Bolgariji, ki nudi možnost sočasnega trgovanja v 6 različnih kategorijah rabljene mehanizacije; transportna, gradbena, kmetijska, gozdna, industrijska, komunalna. Zato bolgarskim preprodajalcem, ki trgujejo z različnimi kategorijami delovnih strojev, Mascus omogoča, da oglašujejo vse vrste strojev naprodaj na enem mestu, na spletni tržnici www.mascus.bg. Njihovi oglasi bodo poleg bolgarščine vidni tudi v 24 drugih evropskih jezikih po vsej Evropi.” Je izjavil Tomasz Odrobinski, odgovoren za širitev Mascusa.”To je tudi odlična priložnost za trgovce iz zahodnoevropskih držav. Zdaj bodo lahko bolgarski tgovci in kupci strojev brskali po oglasih iz vse Evrope v svojem jeziku.” zaključuje Tomasz.

Nov jezik in druge izboljšave

Dodatek bolgarskega jezika na portalu je nadaljevanje poslevne strategije Mascusa, ki želi svojim evropskim uporabnikom zagotoviti servis, ki ima lokalni in mednarodni domet. Da bi zavarovali svoje uporabnike pred zlorabami v trgovanju prek spleta, je bil pred kratkim vpeljan izboljšan način moderiranje oglasov in objavljeni so bili nasveti o nevarnostih trgovanja prek spleta. Za zadostitev željam in potrebam trgovcev, so bile dodane nove kategorije in sektorji na portalu. Tomasz Odrobinski zagotavlja: “ Ker želimo konstantno širiti naše poslovanje in ohraniti naš položaj kot prvi vseevropski portal za rabljene delovne stroje, bomo v prihodnosti nadgrajevali Mascus še z drugimi jeziki in drugimi inovacijami.

Kontakt informacije:
Mascus ekipa Slovenija
Tel: 059057391
Fax: 013007721


Mascus – Je spletna tržnica za rabljeno delovno mehanizacijo; gradbeno, transportno, gozdno, kemtijsko, industrijsko in komunalno. Z zbiranjem informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu, Mascus pospešuje in poenostavlja trgovanje z delovnimi stroji. Vsi trgovci, proizvajalci in uporabniki delovne mehanizacije so vabljeni da ponudijo svoje stroje in vozila naprodaj na spletni tržnici Mascus.

9. 06. 2008

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008