12. 10. 2010

Mascus presegel mejo 100,000 oglasov

Mascus, eden večjih spletnih portalov na trgu gradbenih strojev, kmetijskih, gozdnih, komunalnih, tovornih vozil in industrijske opreme je presegel številko 100 000 objavljenih oglasov.

Ta pomembno menjnik spremlja dejstvo, da sedaj obišče Mascus mesečno več kot 1,2 miljona uporabnikov. Se pravi; več oglasov in več potencialnih kupcev za vse, ki se ukvarjajo z delovno mehanizacija v Evropi, ZDA, Kanadi, Južni Afriki, Avstraliji in Ruski federaciji.

“ 100,000 oglasov je pomembna prelomnica za Mascus. Zelo smo zadovoljni, nas pa ne preseneča. Trdo smo delali, da bi utrdili naš položaj kot mednarodno podjetje za trženje delovne mehanizacije. Razvijali smo nova orodja za pospeševanje prodaje. Vse smo počeli z željo, da bi našim uporabnikom ponudili čimbolj prijetno izkušnjo iskanja in trženja strojev” je komentiral napredek Mascusa direktor prodaje Rickard Petersson.

Pri tem je imel v mislih naše izdelke kot je Moj Mascus, ki omogoča registriranim uporabnikom, da shranijo priljubljene oglase, oddajo povpraševanja in prejmejo opozorila, ko se iskani stroj pojavi v oglasniku. Ne smemo pozabiti na izboljšano optimizacijo, orodje za primerjavo oglasov, stran o proizvajalcih, izboljšan iskalnik…ipd.

Mascus je sedaj prisoten s svojimi filialami in licenčnimi partnerji v 32 državah na 5 kontinentih, z 42 domenami, v 35 jezikih. Tako smo postali enden večjih spletnih oglasnikov za trženje delovne mehaniazcije. Na naših straneh lahko sklenete dobre kupčije s traktorji, prikolicami, viličarji, bagri, in tovornjaki.

“Zelo pomemben element našega uspeha je, da damo uporabnikom možnost, da iščejo, prodajajo in si ogledujejo oglase v domačem jeziku” ugotavlja Tomasz Odrobinski, odogovoren za širitev Mascusa. “Prodajalci so hitro prepoznali v Mascusu priložnost za vstop na nove trge.”

Zadnja misel pripada glavnemu direktorju Fredrik Larsson “Uspeli smo ohraniti konstantno rast na vseh trgih, kljub gospodarski krizi. Naše prepričanje je, da če bomo še naprej sledili potrebam kupcev in prodajalcem, bo naša rast neustavljiva in naši izdelki bodo pridobili na unčinkovitosti.”


Kontaktni podatki:
Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

O Mascusu:
Mascus – je spletni oglasnik za trženje rabljene kmetijske, gozdne, gradbene, komunalne, industrijske mehanizacije in tovornih vozil. V naših oglasih boste našli traktorje, rovokopače, bagre, viličarje, dvigala in druge delovne stroje, ki so naprodaj. Naša naloga je, da združimo ponudbo in povpraševanje. Vsakdo, ki ima stroj za prodajo, lahko objavi oglas na Mascusu.

Mascus-spletni portal je izdelek finske medijske hiše Alma Media Corporation.

Alma Media na kratko
Alma Media je profitabilno mednarodno podjetje, ki je osredotočeno na tiskana občila in spletne storitve.

Sporočilo urednikom:
Material za medije in fotografije:

English www.mascus.com/press

Vprašanja medijev:

Za več informacij:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager, + 358 50 381 49 45,

12. 10. 2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008