20. 10. 2010

Caterpillar bo prodajal svoje stroje prek Mascusa

Caterpillar je podpisal dogovor o sodelovanju z Mascusom (www.mascus.si), vodilnim spletnim oglasnikom za rabljeno delovno mehanizacijo.

Caterpillar se že dalj časa poslužuje interneta kot medija za komuniciranje s strankami in zato razume vlogo, ki jo bo ta medij imel v prihodnosti. Poleg svojega osrednjega portala www.cat.com, je Caterpillar objavil tudi poseben portal namenjen samo rabljenim strojem (www.catused.com), ki služi kot pomoč strankam pri iskanju in nakupu rabljenih strojev, ki so na voljo pri Cat prodajalcih po svetu.

Cilj partnerstva med Caterpillarjem in Mascusom, vodilnim portalom-oglasnikom za delovne stroje www.mascus.si, je krepitev trženja Caterpillar mehanizacije. Vsa zaloga uradnih Caterpillar zastopnikov bo sedaj na voljo tudi na Mascusu, s čimer se bo povečala njihova dostopnost na spletu.

Michael D Young, Product Manager - CatUsed, Build&Quote Customer Support Services, Caterpillar. Rickard Petersson, Sales Director Mascus. Kaj Forsström, IT Manager Mascus. Marc Mandt, Country manager USA, Mascus Robert Gregus, eBusiness Marketing & Communication Customer Services Support Division, Caterpillar Diane Ghiglietti, Vice president of Sales USA, Masus.

"Partnerstvo z Mascus krepi našo strategijo prodaje rabljenih strojev. Naši stroji in oprema bodo bolj vidni na spletu, kar pomeni da bodo bolj dostopni strankam, ki iščejo stroje po internetu …."je komentiral sodelovanje direktor marketinga in prodaje pri Caterpillarju, Robert Gregus.

Caterpillar Inc bo na Mascusu objavil več kot 40 000 oglasov strojev in opreme, ki so naprodaj pri 160 Caterpillar zastopnikih. Povezava med portaloma CatUsed in Mascus zagotavlja, da bo zaloga strojev vedno aktualna in da prodajalcem ne bo potrebno vnašati iste podatke dvakrat. Z Mascusom bodo vsi oglasi dosegljivi v 35 jezikih po vsem svetu.

"Uveljavljenost Mascusa na spletu in njegova mednarodna razširjenost, bo v pomoč Caterpillar Inc in njegovi mreži zastopnikov, da bodo dosegli večjo št. kupcev in tako povečajo prodajo rabljenih strojev" pravi direktor prodaje pri Mascusu Rickard Petersson.

O Mascusu: Mascus (www.mascus.si) ima trenutno več kot 1.500.000 uporabnikov vsak mesec. V oglasih objavljenih na Mascusu je zajet širok spekter mehanizacije, vključno s traktorji, prikolicami, viličarji, bagri, rabljenimi tovornjaki in drugimi stroji. Podjetje hitro širi svoje poslovanje v Evropi, Severni Ameriki, Oceaniji in Južni Afriki in ima zastopnike v 32 državah po vsem svetu.

O Caterpillarju: Že več kot 85 let je Caterpillar Inc gonilo napredka in tvorec pozitivnih in trajnih sprememb na vseh kontinentih. Z 32.396$ bilijonov prihodka v letu 2009, spada Caterpillar med vodilne svetovne proizvajalce gradbene in rudarske opreme, dizel motorjev, motorjev na zemeljski plin in industrijskih plinskih turbin. Svoj položaj je utrdili z dodatnimi storitvami kot so Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services, Caterpillar Logistics Services in Progress Rail Services. Več informacij je na voljo na: www.cat.com

Kontakti:

Caterpillar kontakt:
Robert Gregus
Marketing & Sales Operations EAME

+41 228494484

Mascus kontakt:
Rickard Petersson
Sales director

+46 70 660 2780

Mascus Slovenija kontakt:
Klemen Bizjak
Slolevnija Sales Manger

+386 59057691

Obvestilo za urednike:
Press material in fotografije:
English www.mascus.com/press
Vprašanja medijev:
Za več informacij
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

20. 10. 2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008