17. 02. 2011

Mascus napoveduje novo odprtega trga na Tajskem


Ob koncu leta 2010, je Mascus, vodilni svetovni spletni trg za prodaj gradbenih, kmetijstih, gozdarskih, komunalnih, strojev ter oprema za obdelavo materiala in transportnih vozil, podpisal svoje najnovejše mednarodno licenčno pogodbo za Mascus Tajsko (www.mascus.co.th) To pomeni da ima Mascus sedaj lokalna predstavništva v 37 državah in na 5 kontinentih.

Dejstvo, da smo vedno večji, kljub gospodarskim težavam na svetovni ravni je dokaz, kako močna je koncept Mascus in kako učinkovito je kot sredstvo prodaje za naše stranke, "pravi generalni direktor, Fredrik Larsson.

Odpiranje mednarodnih trgovskih poti skozi Asia - Pacific

Mascus se je v zadnjh letih s tem zavezal, da bo poslovanje razširil tudi v Aziji ter Avstraliji in Oceaniji. Dolgoročno in v zadnjih nekaj letih pospešuje svojo prisotnost v dveh smereh, Avstraliji in na Kitajskem.


"Mi smo stalno prisotni v Avstraliji in Novi Zelandiji, kjer gradimo ugled med lokalnimi trgovci," pravi direktor internacionalizacija, Tomasz Odrobinski. "Naš predstavnik Gavin Burnett je razvil nova partnerstva v Maleziji, Indoneziji in Singapurju, medtem ko se na Kitajskem, z našim Asia Managerjem, Anders Nilsson, osredotočamo na na Kitajsko, Južna Korejo, Japonsko in Tajvan."

Na globalnem trgu z lokalnim znanjem

Z Mascus domenami za Južno Korejo (www.mascus.co.kr), Kitajsko (www.mascus.com.cn), Japonsko (www.mascus.jp) in Tajvana (www.mascus.com.tw) Mascus še naprej vzpostavlja svojo globalno razširjenost ter se fokusira na lokalno prisotnost na Tajskem in prihodnosti v Vietnam, Filipini .

Od začetka prisotnosti na Tajskem, je Mascus že dosegel prepoznavnost ter vedno večje število obiskovalcev. Z novo spletno stran se pričakuje še vedno večji promet ter strankam ponuditi novo tržišče.

Krepitev koncepta Mascus v Aziji in Pacifiku

"Mascus je prvi svoje vrste tržnica portal na Tajskem," pravi Jetiya Doungtod predstavnik za Mascus Tajske. "To je močno prodajno orodje za trgovanje s trgovci na lokalnem trgu in neverjetno priložnost, da dosežejo nove trge, tako z našimi sosedi in mednarodno. Mi smo zelo navdušeni nad prihodnost Mascus na Tajskem. "

Azijski trg je izjemno pomemben za naš sektor, tako za uvoz in izvoz. Trgovcem po vsej Aziji omogočamo da izkoristijo mednarodnem trg Mascus ponudbe. "pravi Gavin Burnett Mascus generalni direktor"

Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Gavin Burnett, Mascus Australia and New Zealand Managing Director , +61409999339,

Mark Edwy-Smith, National Sales Manager, Mascus Australia and New Zealand +610488238070,

Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thailand +66(0)82-4938526,

O Mascusu

Mascus je vodilni globalni mediji za trženje gradbene, kmetijske, komunalne, gozdarske mehanizacije, industrijske opreme in tovornih vozil.
Ustanovljen je bil leta 2000 kot spletni portal za trženje delovnih strojev. Z leti izkušenj smo postali medij, ki razume trg delovne mehanizacije in tovornih vozil. Zaradi našega lokalno-globalnega pristopa, lahko ponudimo našim uporabnikom vrsto učinkovitih tržnih orodij in nove poslovne priložnosti. Mascus je prepoznavna blagovna znamka med kupci, prodajalci, trgovci, zastopniki, uvozniki in lastniki delovnih strojev iz vse Evrope in sveta.

Mascus je blagovna znamka podjetja Alma Media Corporation.
Licenčni partner v Sloveniji za Mascus je podjetje BITERRA d.o.o.


Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

General Press Inquiry:

For more information:

Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

17. 02. 2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008