29. 09. 2011

Mascus vstopa na kitajski in tajvanski trg

Mascus, vodilna spletna svetovna borza gradbene opreme, transortnih vozil, industrijske opreme, kmetijstva in gozdarske opreme z veseljem sporoča o novih licenčnih pogodbah na Kitajskem s podjetjem ANB s sedežem v mestu Xiamen.

“Mascus Kitajska in Tajvan bosta naši 40. in 41. ozemlji, ki postavljata enega najpomembnejših mejnikov v naši zgodovini,” pravi generalni director Fredrik Larsson. “Sama velikost in rast gospodarstva je pomemben korak v našem globaliacijskem načrtu. To je prva od držav iz skupine BRIC, ki je podpisala pogodbo z Mascusom, prav tako trdo delamo na pogodbah v Braziliji, Indiji in Rusiji kot tudi na drugih ključnih območjih kot so Južna Koreja in Mehika.”

Odpiranje Azije

Z že prisotnimi pisarnami v Australiji, Novi Zelandiji, Indoneziji, Tajski in Maleziji, s stranmi na Japonskem, Tajvanu in Južni Koreji, bo nova pisarna na Kitajskem okrepila Mascusov položaj v Aziji in odprla nove priložnosti za stranke po celem svetu za vstop na ogromen kitajski trg.

Mascus Kitajska bo pokrival večino Kitajske vključno z Ljudsko republiko Kitajsko, Hong Kong in Macau, kakor tudi Republiko Kitajsko (Tajvan).

“Za razliko od naših tekmecev, Mascus ima sedaj resnično globalno prisotnost,” razlaga direktor internacionalizacije Tomasz Odrobinski. “Ustanovitev stalne baze na Kitajskem odpira največji svetovni trg za naše stranke, kot tudi pomoč kitajskim strankam da pridejo do lokalnih in globalnih trgov bolj učinkovito.”

Popolna lokalna in globalna rešitev

S povprečno stopnjo rasti BDP v višini 10% v zadnjem desetletju, je Kitajska dom številnih večjih svetovnih proizvajalcev, kot tudi več sto proizvajalcev strojev, rezervnih delov in drugih storitev. Ta najnovejša plicenčna pogodba koristi prodajalcem kot kupcem strojev po vsej regiji.

“Mascus Kitajska bo imel pomemben vpliv na lokalna podjetja,” razlaga prodajni direktor, Rickard Petersson. “Prvič, kitajskim trgovcem bo lažje doseči ostale države bolj učinkovito. Drugič, kitajskim regionalnim prozvajalcem bo lažje prodajati v druge regije v državi. In tretjič, Mascus Locator, naš register težke industrije, bo omogočil proizvajalcem rezervnih delov in drugih storitev, da dosežejo ogromno občinstvo, tako lokalno kot globalno.”

Izkušen partner

Mascus sodeluje na Kitajskem z ANB, podjetjem ustanovljenim v Xiamenu na jugoivzhodu države. “Mi smo navdušeni nad novim sporazumom z Mascusom,” pravi Anders Nilsson, vodja ANB. “ Kitajska že ima nekaj B2B strain, ampak samo Mascus lahko ponudi celovito rešitev za sector težke mehanizacije. S trenutno osredotočenostjo na kitajski ekonomiji in podjetji po o celem svetu naklonjenim poslovanju tukaj, je to pravi čas za takšen podvig. Veselimo se razvoja Mascusa Kitajska v temelj blagovne znamke Mascus.

Kontakti:

Fredrik Larsson, generalni direktor, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, prodajni driektor, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, direktor internacionalizacije, + 358 40 750 4922,

Anders Nilsson, področni vodja Kitajska & Tajvan+86 159 80 859 586,


O Mascusu:
Mascus - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici. Na azijskem področju ima Mascus naslednje spletne strani www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com in v Australiji in Oceaniji www.mascus.com.au in www.mascus.co.nz

Mascus je trgovsko podjetje družbe Alma Media.

Opombe za urednike:
Press materiali in slike:

English www.mascus.com/press

Splošno Press povpraševanje:29. 09. 2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008