9. 11. 2011

Mascus odpira pisarno v Rusiji

Mascus, vodilna spletna svetovna borza za prodajo na področju transportnih vozil, gradbene mehanizacije, kmetijstva, industrijske opreme in gozdarstva z veseljem sporoča o novi dejavnosti na enem najvplivnejših trgov na svetu - Rusiji.

Družba je podpisala novo licenčno pogodbo s podjetjem Pro-Machinery, s sedežem v Moskvi. Mascus ima povezave in aktivnosti na spletu na ruskem trgu že nekaj časa s svojim portalom www.mascus.ru, novi partner Pro-Machinery pa bo povečal njegovo prisotnost s podružnico Mascus in ekipo osredotočeno na spodbujanje blagovne znamke po vsej državi in pomoč kupcem in prodajalcem rabljene opreme in tovornjakov iz vse Rusije.

“Rusija je pomemben trg za nas. Ne samo, da nam predstavlja pomemben izvozni trg za preostali del Evrope in Azije, ima tudi pomembne trgovske vezi z Japonsko in Kitajsko,” razlaga Fredrik Larsson, generalni direktor Mascusa. “Z izgradnjo močne baze v Rusiji s sodelovanjem Pro-Machinery, bomo dosegli veliko večje rusko govoreče občinstvo. Naš portal omogoča kupcem pogovor z lokalnim trgovcem neposredno in omogoča trgovcem, da svoje proizvode ponudijo strankam po vsem svetu. To je pomemben korak tako za Mascus kot za ruski trg, "še dodaja.

Država v porastu

Rusko gospodarstvo dobro okreva po svetovni finančni krizi in ima velik domači trg ter tudi hitro se razvijajočo izvozno industrijo. Mascus želi združiti obe področji v en, enostaven za uporabo, portal, ki bo dajal končnim kupcem in trgovcem možnost, da dosežejo veliko širše občinstvo. Druge države, kot je Ukrajina imajo veliko koristi od trgovskih vezi z Rusijo, in novi Mascusov portal v ruskem jeziku bo bistveno okrepil te vezi.

Govorimo v vašem jeziku

Zagon Mascusa Rusija je pomemben napredek za ruski trg rabljene opreme in tovornjakov, saj nobeno drugo podjetje trenutno ne ponuja lokalnim trgovcem enake kakovosti prodaje orodja. “Mascus omogoča trgovcem povsem novo raven prodajne tehnologije za doseganje kupcev po vsej državi, v njihovem lastnem jeziku,” pravi direktor prodaje Rickard Petersson. “Prav tako odpira mednarodne trge brez jezikovnih ovir ali tečajnih ovir za transakcije.”

Izgradnja povezav med celinami

Mascus zdaj je prisoten v 42 državah na petih celinah, zaradi česar je eden od največjih in najbolj vplivnih svetovnih portalov na svetu. “Novi licenčni sporazum z Rusijo postavlja Mascus na sam vrh mednarodne trgovine,” razlaga Fredrik Larsson, generalni direktor Mascusa. “Ogromen trg kot je ruski ne odpira vrata samo za domače uporabnike in trgovce, ampak krepi tudi pomembne trgovske povezave z državami po vsem svetu, predvsem na azijskih in evropskih trgih.”


Kontakti:
Fredrik Larsson, generalni direktor, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, prodajni direktor, + 46 70 660 2780,

Dimitry Pletniov, področni vodja, +7 495 998-6333,


O Mascusu:
Mascus (www.mascus.si) - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci , proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.

Opomba za urednike:
Press materiali in slike:

English www.mascus.si/press

9. 11. 2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008