1. 02. 2012

Mascus je dosegel 200,000 oglasov

Mascus, vodilna spletna svetovna borza za prodajo na področju transportnih vozil, gradbene mehanizacije, kmetijstva, industrijske opreme in gozdarstva je dosegel pomemben mejnik v svoji rasti – 200,000 spletnih oglasov.

“Mascus je praznoval že precej dosežkov v zadnjem času,” pravi generalni direktor Fredrik Larsson. “Še bolj zadovoljujoče je dejstvo, da smo podvojili število oglasov od 100,000 na 200,000 v samo 12-ih mesecih. Hitrost in velikost povečanja kaže, da kljub ekonomskim razmeram, kombinacija globalne rasti in stalnega tehnološkega razvoja očitno deluje.”

Mascus v številkah:

  • Približno 4300 podjetij iz celega sveta, ki oglašuje na Mascusu
  • 200,000 spletnih oglasov
  • Več kot 2 milijona različnih obiskovalcev mesečno
  • Prisotnost v 42 državah po celem svetu
  • 54 Mascus domen v 39 jezikih
  • Več kot 120 novih trgovcev se pridruži vsak mesec
  • Več kot 70 Mascusovih prodajnih predstavnikov obišče in kontaktira trgovce po vsem

Globalna blagovna znamka z močnimi temelji

Mascus je postal ne le resnično globalna blagovna znamka, ampak tudi znamka, ki ustvarja nove trge za trgovce in končne kupce. Njihova globalna prisotnost, je zgrajena na izredno močnih temeljih predvsem na ključnih trgih v Nemčiji, Veliki Britaniji, Franciji, ZDA in nordijski regiji.

“Naš uspeh je mednarodno zakoreninjen v naših ključnih trgih v Evropi in ZDA, ” pravi generalni direktor, Fredrik Larsson. “ Na teh trgih je sedaj Mascus dobro uveljavljena in priznana blagovna znamka med trgovci strojev in vozil. Naš portfelj storitev, je postal sestavni del rabljenih strojev in vozil na trgu na teh ozemljih.”

Nove storitve izboljšujejo poslovanje za trgovce

Mascusova zavezanost nenehnemu izboljševanju svojih storitev, je bil ključni del njihovega uspeha. Nova platforma je začeta leta 2010 in imenik težke industrije Mascus Locator, ki ima zdaj več kot 32,000 oglasov. Pred kratkim je Mascus uvedel tri nove storitve, da bi trgovci poslovali bolj učinkovito.

Storitev Dražba omogoča kupcem, da najdejo stroje, tovornjake in opremo v offline in spletnih dražbah po vsem svetu, medtem ko nova storitev Cenilec omogoča, da trgovci cene dobijo hitro in natančno z uporabo najboljših razpoložljivih podatkov na trgu. To je prvič, da imajo trgovci orodje, ki je enostavno za uporabo in da zagotavlja točne tržne informacije v nekaj minutah. In nenazadnje rešitev Dealer Mobile omogoča trgovcem, da dostopa do svojih zalog preko mobilnih telefonov.

“Naša zavezanost k nenehnim izboljševanjem uporabniške izkušnje in ustvarjanje novih spletnih storitev sta temelj našega uspeha,” pravi prodajni direktor Rickard Petersson. “Vedno iščemo nove načine za olajšanje življenja našim trgovcem in končnim uporabnikom, da lahko izboljšajo svoje poslovanje na lokalnih in mednarodnih trgih.”


Kontakti:
Fredrik Larsson, generalni direktor, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, prodajni direktor, +46 70 660 2780,

O Mascusu:

Mascus - je elektronska tržnica rabljene kemtijske mehanizacije, gozdarstva,industrijske opreme in komunalne tehnike, gradbeništva in transportnih vozil. Izbor izdelkov vključuje traktorje naprodaj, prikolice naprodaj, rabljene tovornjake naprodaj , bagre, box prikolice, vililčarje, mini bagre in nakladače. Mascus omogoča hitrejše in učinkovitejše trgovanje z rabljeno mehanizacijo in opremo z zbiranje informacij o ponudbi in povpraševanju na enem mestu. Vsi trgovci, proizvajalci in končni uporabniki so dobrodošli, da ponudijo svoje stroje in opremo naprodaj na naši tržnici.
Mascus je trgovsko podjetje družbe Alma Media.

Opombe za urednike:
Press materiali in slike:
English www.mascus.com/press

Splošno povpraševanje za medije:

1. 02. 2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008