Caterpillar - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Caterpillar, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Caterpillar.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Caterpillar, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Caterpillar iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Caterpillar ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Caterpillar.

O podjetju Caterpillar

Podjetje Caterpillar je že več kot 85 voditelj neprestanega napredka in pozitivnih sprememb na vseh kontinentih. Leta 2012 so zabeležili skoraj 66 milijard dolarjev prihodkov, kar naredi Caterpillar vodilni proizvajalec gradbene in rudarske mehanizacije, dizelskih in plinskih motorjev, industrijskih plinskih turbin ter dizel-električnih lokomotiv v svetovnem merilu. Obenem so vodilni ponudnik storitev preko firm Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services in Progress Rail Services.

Kje lahko najdem Caterpillar posrednike v Sloveniji?

Prav tu na Mascusu, kjer lahko prodajalce išcete v našem poslovnem imeniku Mascus Locator. Ta vsebuje kontaktne informacije za razlicne trgovce, ki so prisotni na Mascusu, ter njihovo lokacijo in morebitno zalogo rabljenih bagrov, rovokopacev, ter drugih strojev iz kategorije gradbena mehanizacija. V Locatorju pa lahko najdete tudi druge popularne znamke iz podrocja gradbeništva. Ce jih naštejemo le par – Komatsu, JCB, Hitachi, New Holland, itd.

Na Mascusu sem našel sem zanimiv Cat stroj iz Nemcije. Ima Mascus kakšne informacije o prevoznih storitvah?

Ja, na Mascusu lahko v kartici produkta najdete ponudnike prevoznih storitev, ki sodelujejo z Mascusom. Ko kliknete na njihov logotip, se vam bo odprl obrazec za kontakt ponudnika prevoznih storitev, kjer lahko opišete svoj transportni problem.

Imam nekaj rabljene mehanizacije naprodaj, jo lahko dam na Mascus?

Lahko. Ce ste fizicna oseba lahko oddate dva oglasa brezplacno. Podjetja morajo za oglaševanje na Mascusu skleniti pogodbo, vendar imajo zato na voljo neomejeno število oglasov, možnost postavitve banerjev, dostop do naprednih orodij za trgovce kot je orodje za analizo povpraševanja, tiskanje katalogov, prejemanje povpraševanj iz oglasov Kupim, mobilno spletno stran, Mascus Plus, Mascus Facebook Plus, in še številne druge.

Kaj vse lahko prodam na Mascusu?

Mascus je najvecji spletni portal za trgovanje z rabljeno mehanizacijo iz podrocij kot je gradbena mehanizacija, gozdarstvo, kmetijska mehanizacija, komunalna tehnika, itd. Tako lahko tu kupite širok nabor razlicnih strojev, od vilicarjev, traktorjev, prikljuckov za traktorje in kombajnov, do bagrov, plugov, dvigal, vitel, dostavnih vozil, tovornjakov, prikolic, rudarske opreme, agregatov, ter številnih drugih tipov strojev.