John Deere - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu John Deere, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke John Deere.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke John Deere, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke John Deere iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke John Deere ali pa poiščete zastopnike proizvajalca John Deere.

Na kratko o znamki John Deere

Deere & Company, bolj poznano po svoji blagovni znamki John Deere je ameriška korporacija z sedežem v mestu Moline, v ameriški zvezni državi Illinois. Uvrščamo jih med največje proizvajalce poljedelske mehanizacije na svetu. Leta 2012 so bili uvrščeni na 348-to mesto na seznamu Fortune 500. Deere and Company proizvajajo pod imenom John Deere razne stroje za kmetijsko rabo, med katere spadajo traktorji, kombajni, balirke, sejalnice, razpršilci in UTVji. Podjetje obenem proizvaja mehanizacijo za gradbeništvo in gozdarstvo, dizelske motorje in razne druge strojne dele.

Prav tako proizvajajo razno komunalno opremo, kot so kosilnice, traktorji za košnjo in snežne freze.

Slogan podjetja je »Nothing Runs Like a Deere« (sl. nič ne teče kot Deere), njihov logotip pa je skakajoč jelen, kar je besedna igra na »nič ne teče kot jelen«. Jelen je namreč v angleščini pisan kot »deer«, ime podjetja pa je »Deere«. Drugi prepoznavni znak podjetja je njihova zelena-rumena barvna shema strojev.

V letu 2006 so Deere & Company zaposlovali približno 49.000 ljudi v različnih državah iz vsega sveta, vključno z ZDA, Avstralijo, Turčijo, Kanado, Veliko Britanijo, Kitajsko, Francijo, Nemčijo, itd, in s tem predstavljali največjega proizvajalca kmetijske mehanizacije na svetu. Znotraj ZDA so njihove primarne lokacije njihov administrativni center v že omejenemu mestu Moline, ter tovarne v centralnih in jugovzhodnih zveznih državah ZDA.

Kje najdem traktor John Deere na Mascusu?

John Deere traktor lahko najdete v sekciji Kmetijska mehanizacija, podsekcija traktorji. Tam lahko traktorje nato nadalje razvršcate po znamki, modelu ter raznih drugih lastnostih. Najhitreje je ce preproste sledite tej povezavi. Vec o naprednejšem iskanju mehanizacije na spletnem portalu Mascus lahko izveste v tem informativnem video vodniku.

Zanimam se na nakup traktorja iz tujine. Kako je z prevozom?

Na Mascusu boste v kartici produkta našli logotip in povezavo do prevoznika, ki sodeluje z Mascusom. Ta je obicajno mednarodni prevoznik. Ko kliknete na povezavo, se vam bo prikazal kontaktni obrazec, v katerega vnesete svojo poizvedbo, predstavnik prevoznega podjetja pa vas bo potem kontaktiral in se z vami pogovoril o podrobnostih.

Imam traktor naprodaj, ga lahko dam na Mascus?

Lahko, ce ste fizicna oseba lahko postavite na Mascus portal do dva oglasa zastonj, trgovci pa za oglaševanje placujejo. V primeru da ste trgovec, prosimo kontaktirajte Mascus prodajni oddelek na telefonsko št. 031 398 492 ali e-mail info@mascus.si.

Ce imate naprodaj tudi druge stvari s podrocja kmetijska mehanizacija, lahko brez problema te stroje postavite na Mascus. Kot primer kmetijske mehanizacije, ki jo lahko najdete in postavite na Mascus lahko omenimo še stroje kot so traktorske prikolice, traktorji, kosilnice, mulcerji, balirka, plug, cisterne in pa traktorske gume.