Jungheinrich - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Jungheinrich, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Jungheinrich.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Jungheinrich, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Jungheinrich iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Jungheinrich ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Jungheinrich.

O podjetju Jungheinrich

Zacetki podjetja Jungheinrich segajo v leto 1908, ko je Hermann Jungheinrich vzpostavil podjetje H. Jungheinrich & Co., ki se je ukvarjalo z uvozom in izvozom. Leta 1953 je Hermannov sin, Friedrich Jungheinrich postavil temelj podjetja kot ga poznamo danes, s tem ko je ustanovil podjeje H. Jungheinrich and Co. Maschinenfabrik. Takrat so predstavili tudi prvi elektricni štirikolesni vilicar, model Ameise 55.

V 50. in 60. letih prejšnjega stoletja je Nemcija doživela gospodarski razcvet, t.i. nemški ekonomski cudež. Za Jungheinrich je takrat postal izvoz velik del prihodkov. Scasoma so vzpostavili prve mednarodne podružnice, s cimer so postavili temelje za globalno družbo. Prvi podružnici sta bili vzpostavljeni v Italiji in na Švedskem. Leta 1962 so predstavili prvi induktivno vodeni, avtomaticno krmiljeni vilicar – Teletrak, leta 1968 pa nov visokoregalni in ozkohodnicni vilicar ETX, ki je omogocil izboljšanje izrabe višine skladišca.

V 1970-ih so lansirali še eno inovacijsko ofezivo, predstavili nov princip dizajna, razširili tovarno v Norderstedtu in racionalizirali proizvodnjo.

Leta 1990, dne 30. 08. so postali delniška družba. V letu 1993 so ustanovili tovarno za proizvodnjo motorjev JULI na Ceškem. Dve leti kasneje so prvi na svetu predstavili vilicar z centralno krmilno plošcico imenovan Retrak®.

Po letu 2000 so zaceli ponujati svoje izdelke izkljucno pod znamko Jungheinrich. Lani so praznovali 60. obletnico ustanovitve podjetja. Uradna slovenska stran podjetja Jungheinrich je na voljo tukaj.

Kupil bi vilicar Jungheinrich na Mascusu. Kako se tega lotim?

Tega se lahko lotite na vec nacinov. Lahko vpišete iskalni izraz kot je na primer "vilicar Jungheinrich" v iskalno vrstico kjerkoli na Mascus portalu. Lahko kliknete na kategorijo "Industrijska oprema" ter poišcete na seznamu vilicarje, ter nato izbirate po znamkah. Najlažje pa je verjetno ce preprosto sledite tej povezavi

Kako lahko prodam rabljen vilicar na Mascusu?

Najprej se registrirajte, nato pa uporabite obrazec za oddajo oglasa. Fizicni uporabniki lahko oddajo prva dva oglasa brezplacno, podjetja pa morajo obvezno kontaktirati Mascus Slovenija prodajni oddelek ter se dogovoriti za pogodbo o oglaševanju. Prodate lahko širok nabor izdelkov, ki spadajo v kategorijo Industrijska oprema. Vilicarje raznih znamk (Toyota, Linde, Caterpillar, Manitou, Still, Hyundai); kontejnerji, rampe, vlacilci, itd.