Linde - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Linde, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Linde.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Linde, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Linde iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Linde ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Linde.

O podjetju Linde Material Handling

Podjetje Linde MH ima svoje začetke v letu 1904, ko so Dr. Hugo Güldner, Dr. Carl von Linde in Dr. Georg von Krauss ustanovili podjetje Güldner-motoren-gesellschaft v mestu München v Nemčiji.

Linde je podjetje prevzel leta 1929, kar je bil za družbo pomemben korak, saj bil podlaga za začetek proizvodnje traktorjev in motorjev, od leta 1950 naprej pa tudi širok nabor opreme za ravnanje s tovorom, kot so npr. viličarji.

Leta 1958 so prevzeli podjetje proizvajalca hidravlik Gusswerk Paul Saalmann & Söhne, leto kasneje pa so se odločili osredotočiti na viličarje in hidravliko.

V letu 1969 so tako prenehali s proizvodnjo traktorjev dizelskih motorjev. 15 let kasneje, 1984 so prevzeli največjega francoskega izdelovalca viličarjev, Fenwick, rezultat česar je nastanek podjetja Fenwick-linde S.A.R.L.. Leto pozneje predstavijo serijo viličarjev 351, ki je predstavljala revolucijo na področju dizajna in vodljivosti. Ta serija je postala ena izmed najuspešnejših sploh v svetu viličarjev.

Leta 1989 so prevzeli britanskega proizvajalca Lansing Bagnall, s čimer so okrepili in razširili svojo tehnologijo s področja skladiščenja. Štiri leta kasneje so vzpostavili t.i. »joint venture« partnerstvo z drugim največjim kitajskim proizvajalcem viličarjev v mestu Xiamen. V letu 1995 so v tovarni v Aschaffenburg v Nemčiji prvič proizvedli več kot 18.000 viličarjev v enem samem letu.

V letu 2006 postane Linde Material Handling pravno neodvisen, kot del novoustvarjene skupine KION GROUP GmbH (prej Linde Flurförderzeuge).

Leta 2010 so postali prvi proizvajalec v Evropi, ki ponuja serijsko proizvodnjo viličarjev z gorivnimi celicami.

Imam Linde vilicar, ki bi ga rad prodal. Kako se tega lotim na Mascusu?

Ce ste fizicni uporabnik lahko oddate na Mascus dva oglasa brezplacno, pojdite tukaj in oddajte vaš oglas. Ce potrebujete navodila, vam bo v pomoc naš video vodnik za oddajo oglasa na video portalu YouTube. Trgovci za oglaševanje na Mascusu potrebujejo sklenjeno pogodbo o oglaševanju. Obrnite se na naš prodajni oddelek, kjer vam bomo pomagali pri izbiri optimalnega paketa za vaše potrebe.

Išcem trgovce pri katerih bi lahko kupil nov vilicar.

Mascus portal vam lahko pomaga tudi pri tem. Vredno je omeniti, da na Mascusu lahko že med samimi prodajnimi oglasi veckrat najdete nove izdelke. V primeru ponudbe vilicarjev boste lahko poleg vilicarja Linde zagotovo našli tako nove kot rabljene vilicarje znamk Nissan, Mitsubishi, Jungheinrich, Hyster, Doosan, Clark, Caterpillar ter mnoge druge. Ce med prodajnimi oglasi ne najdete kar išcete se lahko obrnete na naš mednarodni spletni poslovni imenik Mascus Locator, kjer lahko išcete trgovce z vilicarji, ki sodelujejo z Mascusom.