Mercedes-Benz - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Mercedes-Benz, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Mercedes-Benz.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Mercedes-Benz, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Mercedes-Benz iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Mercedes-Benz ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Mercedes-Benz.

Mercedes-benz rabljeni tovornjaki in avtobusi

Čeprav je Mercedes-benz najbolj znan po svojih avtomobilih, so tudi največja svetovna proizvodnja tovornjakov in avtobusov. Vozila in avtobusi se proizvajajo v vseh različnih velikostih.

Na Mascusu lahko najdete obrazec za iskanjerabljeni tovornjaki and avtobusi od Mercedes-benza. Brskajte med široko paleto vozil iz Mercedes-benza.

Kako najti tovornjake in avtobuse iz Mercedes-benz

Uporabite spodnje polje, kjer si lahko ogledate vse vrste tovornjakov in avtobusov od Mercedes-benz, ki so naprodaj na Mascusu. Razdeljeni so v različne kategorije in modele, vse kar vam olajša iskanje točno tisto, kar iščete.

Mercedes-benz je ena od najbolj inovativnih blagovnih znamk na svetu in obstaja že več kot 100 let. Današnjo proizvodnjo opravlja skupina Daimler AG. Prvi avto je bil dostavljen decembra 1900. To je postalo začetek uspešne kariere, ki še vedno poteka. "Mercedes" je bil registriran kot znamka 23. junija in je postal blagovna znamka nekaj več kot tri mesece kasneje.

Vozilo Mercedes-benz mora biti varno in varno za vožnjo. Občutek varnosti dodatno izboljša kakovost vozila.

Uporabite Mascus, največje spletno tržišče za težke stroje in transportna vozila v Evropi, da najdete stroje kot Mercedes-benz avtobusi in tovornjaki.

Registrirajte se in oglašujte

Če ste že registrirani na Mascusu, se prijavite na oglas. Če ne, boste ob ustvarjanju oglasa hkrati ustvarili nov račun.

Kupi rabljene avtobuse in tovornjake od Mercedes-benza

Mascus nima nobenega od avtobusov ali tovornjakov, ki se oglašujejo na spletnem trgu. Za podatke za stik prodajalca si oglejte vsak oglas in se obrnite neposredno na prodajalca. To je enostavno, da bi kupili tovornjake in avtobuse iz Mercedes-benz na Mascusu.

Oglase z Mercedes-benz transport lahko razvrstite po ceni, letu proizvodnje ali modelu. Za zožitev iskanja uporabite navigacijo na levi strani. Ne pozabite obiskati kupcev in prodajnih strani dnevno.

Kako prodati rabljene tovornjake in avtobuse od Mercedes-benza

Postavite oglas, če želite prodati svoje rabljene tovornjake ali avtobuse. To storite tako, da označite kvadrat levo od oglasa in izberete eno od zgornjih možnosti.

Postanite trgovec

Ali ste trgovec? Če boste redno uporabljali Mascus za nakup in prodajo avtobusov in tovornjakov, se prijavite kot trgovec. Trgovcem je dana možnost, da plačajo oglase prek računa in vam lahko ponudijo tudi vaše podjetje, vključno z našimi drugimi storitvami, ki so na voljo trgovcem.

Uporabite Mascus Locator za iskanje trgovcev, ki prodajajo nove in rabljene avtobuse in tovornjake iz Mercedes-benz. Če imate kakršno koli vprašanje, kontaktirajte Mascus.

Pomagajte nam ustvariti blagovne znamke Enciklopedijo

Mascus neprestano izboljšuje besedila o različnih proizvajalcih, kot je Mercedes-benz, z idejo, da bodo strani indeksa blagovnih znamk v prihodnosti postale spletno enciklopedija za težke stroje in transportna vozila. Zahvaljujemo se, če nam lahko pomagate pri zagotavljanju kakovostnih informacij o blagovnih znamkah, kot sta Mercedes-benz in drugi proizvajalci, pošljite svoja besedila nacommunication@mascus.com