New Holland - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu New Holland, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke New Holland.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke New Holland, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke New Holland iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke New Holland ali pa poiščete zastopnike proizvajalca New Holland.

Zgodovina: New Holland

Originalno podjetje New Holland Machine Company je bilo ustanovljeno leta 1895 v Novi Holandiji v zvezni državi Pensilvanija. Leta 1947 je podjetje prevzel Sperry Corporation, in podjetje se je preimenovalo v Sperry New Holland. Leta 1986 je podjetje nato prevzelo Ford Motor Company, pet let pozneje, leta 1991 pa Fiat. Od leta 1999 je New Holland znamka korporacije CNH Global, katerega največji lastnik je Fiat.

Opremo znamke New Holland proizvajajo po celem svetu. Trenutni administrativni sedež podjetja se nahaja v Turinu v Italiji. V Novi Holandiji pa se nahaja sedež podjetja za področje ZDA, skupaj z največjo tovarno priključkov za ravnanje z senom in slamo na svetu.

New Holland je prisoten v 170 državah sveta in si lastijo 18 tovarn. V zadnjih letih je firma dobila več nagrad za svoje produkte, dizajne in inovativne lastnosti. Nedavno so naprimer predstavili NH2, traktor na vodik, katerega lahko kmetovalci napajajo z energijo iz obnovljivih virov.

Ali lahko dobim stroje znamke New Holland tudi na Mascusu?

Absolutno, Mascus je najvecji svetovni oglasnik za rabljeno mehanizacijo iz podrocij kmetijska mehanizacija, gradbeništvo, industrijska mehanizacija, transport, komunala in gozdarstvo. Tukaj lahko pregledate ponudbo New Holland traktorjev iz slovenije.

Kje bi pa lahko dobil uradne specifikacije za stroje znamke New Holland?

Prav tu na Mascusu! Mascus vsebuje sekcijo imenovano Mascus Specs. Mascus Specs je zbirka uradnih podatkov o razni kmetijski mehanizaciji, gradbeni mehanizaciji, itd. Tehnicni podatki in dokumentacija so na voljo tudi v PDF obliki. Ce vas zanimajo specifikacije traktorjev, lahko tu dobite tudi specifikacije za traktorje Zetor, Massey Ferguson, Same, Claas, itd.

Kaj pa prodaja? Lahko prodam svoj New Holland stroj?

Kot smo že omenili, je Mascus oglasnik za rabljeno mehanizacijo, kot je npr. Kmetijski Oglasnik za kmetijsko mehanizacijo. Mascus sicer pokriva širše podrocje, in zato lahko tu prodajate ne samo stroje kot so traktorji New Holland, temvec tudi skoraj vso ostalo mehanizacijo, ki si jo lahko zamislite. Prodate lahko razne stroje kot so vilicarji, bagri, kamioni, razne prikolice, rovokopaci, cestni pometaci, kombajni, tovorna vozila, dostavna vozila, kosilnice, in še pa še.