Same - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Same, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Same.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Same, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Same iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Same ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Same.

O podjetju SAME Deutz-Fahr

Podjetje SAME Deutz-Fahr, ali krajše SDF je italijanski proizvajalec traktorjev, kombajnov, motorjev ter druge kmetijske mehanizacije in opreme. Traktorje proizvajajo pod imenom SAME (kratica za Società Accomandita Motori Endotermici), Hürlimann, Lamborghini, Grégoire in Deutz-Fahr. Traktorje proizvajajo tudi za korporacijo AGCO, katere manjši delež si tudi lastijo.

Sedež podjetja je v severni Italiji, v mestu Treviglio. Tam je bilo podjetje tudi ustanovljeno leta 1927, in sicer od bratov Cassani.

Proizvodnja, prodaja, poprodaja in distribucija so izvršeni preko 7 proizvodnih lokacij, 13 prodajnih hčerinskih družb, t.i. »joint venture« na kitajskem, 141 uvoznikov ter preko 3000 zastopnikov po celem svetu.

Strategija podjetja je je osnovana na mednarodnih proizvodnih kapacitetah, razširitvi prodajne mreže na ključnih in nastajajočih trgih, nadziranju tehnoloških znanj, internemu razvoju osrednjih komponent ter širokemu naboru proizvodov.

SDF ima zaposlenih več kot 3100 ljudi, v letu 2013 pa so imeli za 1,2 milijarde evrov prometa, od česar je bilo 60.6 milijonov evrov dobička.

Na sejmu Agritechnica 2013 so predstavili njihov najnovejši in najmočnejši traktor do sedaj, Deutz-Fahr serija 11.

Zanimajo me traktorji in kombajni podjetja SAME Deutz-Fahr.

Če vas zanima razna kmetijska mehanizacija, kot so balirke, teleskopski viličarji, traktorji goseničarji, sadjarski traktorji, vinogradniški traktorji ali poljedelski traktorji, potem je Mascus pravo spletišče za vas.

Mascus spletni portal je profesionalno orodje za mednarodno prodajo rabljene in nove kmetijske, gradbene, industrijske, gozdarske in transportne opreme. Portal že sedaj prisoten v 55 različnih državah po vsem svetu, poleg tega pa je lokaliziran v 42 različnih jezikov. Namen tega je seveda olajšati komunikacijo med kupci in trgovci, ter zagotoviti učinkovito in enostavno spletno mesto za izmenjavo rabljene mehanizacije in tovornjakov.

Kje lahko dobim specifikacije za traktor SAME?

Mascus vsebuje orodje imenovano Specs, s pomočjo katerega lahko enostavno najdete uradne specifikacije za svoj traktor. Specs vsebuje podrobne informacije o stroju, velikokrat pa omogoča celo prenos podatkov v formatu PDF. Tam lahko vsekakor najdete specifikacije za traktorje serije Argon, Dorado, Frutetto, Eplorer, Tiger, itd.

Kako je pa s traktorji znamk Deutz-Fahr ali Lamborghini?

Brez problema boste na našem spletišču našli tudi te. Četudi Mascus ni namenski kmetijski oglasnik, temveč zajema širši nabor rabljene mehanizacije, boste zaradi mednarodne orientiranosti portala z lahkoto našli tudi te traktorje. Pričakujete lahko Deutz-Fahr trakorje serij 5, 6 in 7, Agroplus, Agrolux, Agrotron, ter Lamborhini R serij, Nitro, Spark ter Mach.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč pri uporabi spletnega portala, se lahko kadarkoli obrnete na Mascus Adria ekipo!