Scania - Rabljeni stroji in vozila, podrobne informacije o tej znamki

Za svoje uporabnike je Mascus oblikoval posebno stran z informacijami o proizvajalcih delovne mehanizacije. Na teh straneh boste našli vse informacije o proizvajalcu Scania, kot tudi informacije o strojih in vozilih znamke Scania.
Nižje lahko izberete priljubljene modele znamke Scania, ki so naprodaj na Mascusu.
Lahko si pogledate oglase strojev znamke Scania iz Slovenije ali pa iz drugih držav na Mascusu. Izbirate lahko med najnovejšimi oglasi znamke Scania ali pa poiščete zastopnike proizvajalca Scania.

Na kratko o podjetju Scania.

Podjetje Scania Aktiebolag, ki ga običajno imenujemo kar Scania AB ali na kratko Scania, je eden največjih švedskih izdelovalcev komercialnih transportnih vozil. Podjetje je nastalo z združitvijo podjetij Vabis in Scania. Med njihove proizvode spadajo predvsem težki tovornjaki in avtobusi. Proizvajajo tudi dizelske motorje za težko mehanizacijo, ladje in splošne industrijske aplikacije.

Scania je bila ustanovljena leta 1891 v mestu Södertälje na Švedskem, glavni sedež podjetja pa se še danes nahaja tam. Danes ima Scania proizvodne obrate na, Švedskem Nizozemskem, Poljskem ter v Franciji, Rusiji, Argentini in Braziliji. Poleg tega najdemo njihove tovarne tudi v desetih državah iz Afrike, Azije in Evrope.

Prodajne in servisne ter finančne organizacije imajo po vsem svetu. Leta 2012 so zaposlovali 38.600 ljudi.

Lahko dobim trgovce za tovornjak Scania na Mascusu?

Tu na Mascusu lahko najdete sekcijo imenovano Mascus Locator. To je zbirka trgovcev, ki so prisotni na mascusu, z raznih področij, npr. transport, gradbena mehanizacija, industrijska mehanizacija, komunala itd. Locator ponuja številne sortirne funkcije, kar vam olajša iskanje želenega trgovca. Če vas zanimajo tovornjaki, lahko tam najdete tudi trgovce za tovornjake znamk DAF, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-benz in Volvo.

Kako je z prevozom tovornjaka iz tujine?

Mascus vam lahko olajša iskanje prevoznika za vaš stroj preko z Mascusom sodelujočega prevoznika. V karticah produktov boste velikokrat opazili poseben logotip prevoznika. Če kliknete nanj, boste lahko kar preko Mascusa stopili v kontakt z tem prevoznikom, kar vam bo olajšalo iskanje in prihranilo čas.

Kako je z prodajo? Lahko tu prodam svoj Scania tovornjak ali vlačilec?

Če prodajate ali kupujete rabljen tovornjak je spletni portal Mascus idealno spletno mesto za vas. Mascus pokriva široko področje, in zato lahko tu prodajate ne samo stroj iz kategorije transport, kot je tovornjak Scania, temveč tudi npr traktor, prikolice, rabljene gume, razna druga tovorna vozila in pravzaprav skoraj vso rabljeno mehanizacijo, ki si jo lahko zamislite. Tako lahko prodajate razne stroje kot so bager, buldožer, viličar, kontejnerski tovornjaki, komunalni tovornjaki, tovornjaki s kesonom, rovokopači, tovorna vozila, karoserije, rabljena platišča in polprikolice.