Število oglasov: 279

Snežne freze

Spodaj lahko najdete oglase rabljenih snežne freze iz kmetijskega sektorja, ki so na voljo na Mascusu. Kliknite vse blagovne znamke rabljene snežne freze, če želite preveriti rabljene snežne freze stroje, ki so na voljo, razvrščene po znamki ali zmanjšajte rezultate iskanja rabljene snežne freze z uporabo navigacije na levi strani.

Več Zaprite
oglasov/stran

Kaj so snežne freze?

Snežna freza je stroj s pomočjo katerega odstranjujemo sneg s področij, kjer ni zaželen, kot so na primer pločnik, dovoz, cestišče, okolica hiše, itd. Za pogon uporabljajo dizelski, bencinski ali električni motor. Pogosto jih uporabljamo skupaj z tovornjakom, na katerega odlagamo odvečen sneg.

Poznamo enostopenjske in dvostopenjske freze. Enostopenjske snežne freze so običajno manjše naprave. Rotor uporabljajo tako za namen pobiranja snega, kot tudi za potisk skozi žleb za odvajanje snega. Rotor je običajno v obliki dveh ali več ukrivljenih vesel, ki potiskajo sneg proti sredini stroja, kjer se nahaja žleb za izmet snega.

Dvostopenjske freze uporabljajo dva ločena mehanizma za premetavanje snega. Polž potiska sneg proti rotorju visoke hitrosti, ta pa piha sneg skozi žleb za odvajanje. Pri dvostopenjskih frezah poznamo širok nabor naprav, od manjših naprav z le nekaj konjskimi močmi do velikih strojev z dizelskimi motorji, ki premorejo 1000 konjskih moči. Slednje so večinoma uporabljane za čiščenje večjih cest, letališč, itd.

Dvostopenjske snežne freze so običajno samopogonske.

Kako naj se lotim nakupa snežne freze na Mascusu?

Nakup katerekoli rabljenega stroja na Mascusu je enostaven. Navigirajte do tipa stroja, ki ga želite kupiti s pomočjo 6 Mascus kategorij, ali preprosto uporabite iskanje. Na Mascusu boste tako na primer našli široko ponudbo raznih snežnih frez znamk Westbjörn, Tokvam, Nokka, John Deere, Leppä, Esko, Dalen in drugih. Ko najdete stroj, ki se vam zdi zanimiv, preglejte kontaktne informacije trgovca, ki stroj prodaja ter se z njim dogovorite o vseh podrobnostih. Ne pozabite pa, da je potrebna določena previdnost pri produktih z npr. sumljivo nizko ceno. Za več informacij si preberite naše Splošne pogoje.

Ukvarjam se s prodajo produktov kot so snežne freze in drugi stroji za čiščenje cest. Rad bi sodeloval z Mascusom.

Če ste zainteresirani za sodelovanje z Mascusom, kontaktirajte Mascus Slovenija prodajni oddelek, ter se dogovorite za pogodbo o oglaševanju. Trgovem ponujamo številne ugodnosti, kot so možnost prikaza banerjev na Mascusu, orodja za analizo ogledov, tiskanje katalogov, integracijo, Mascus Facebook Plus, poslovni Locator, itd.