Iskanje po rabljenih strojih Zaprite » Napredno iskanje

  Oddaj oglas »Kupim«
  Število oglasov: 471

  Trosilci peska in soli

  Če iščete trosilec soli in peska lahko tukaj lahko najdete oglase z različnimi trosilci iz kategorije komunalna oprema. Kliknite znamke trosilcev soli, če želite preveriti razpoložljive posipalcev, razvrščene po znamki. Če si želite olajšati brskanje, uporabite iskalne kontrole na levi strani, s čimer lahko filtrirate po tipu znamki in masi trosilnika ter državi kjer se prodaja.
  Več Zaprite
  oglasov/stran

  Trosilci soli in peska – na splošno

  Trosilec soli je napravao, katero štejemo med najučinkovitejše za topljenje snega na cestah. Poznamo različne tipe posipalnikov soli, od vlečnih posipalnikov, ki jih priključimo na drugo vozilo (npr. tritočkovni traktorski priklop ali jih vlečemo kot prikolico), do samonakladalnih in silosnih posipalnikov, ki so primerni tudi za cestna podjetja in zimske skužbe in jih namestimo na tovornjake. Obstajajo tudi manjši ročni trosilci, ki jih potiskamo pred seboj, ter posipalci, ki jih lahko namestimo na vozilo kot so odprti dostavniki.

  Posipalci soli na Mascusu.

  Na naštem spletnem portalu, boste poleg ostale opreme za vzdrževanje cest našli tudi številne trosilce soli in peska, in sicer v kategoriji Komunalna oprema. Na razpolago so vam oglasi trosilnikov priznanih proizvajalcev kot so Bøgballe, Epoke, Hydromann, Nido, Rauch, Rasco, Riko Ribnica, Schmidt, in Unimog. Brskate lahko tudi po naprednejših lastnostih, kot so znamka, masa stroja ter razporeditvi osi oz. koles.

  Če iščete nove trosilce soli in peska, lahko uporabite naš poslovni imenik Mascus Locator, kjer boste našli vse trgovce z novimi posipalniki, ki sodelujejo z Mascus portalom, vključno z njihovim naslovom, kontaktnimi podatki, ter zemljevidom do njihove lokacije.

  Prodaja trosilcev na spletnem portalu Mascus.

  Če prodajate rablje trosilec soli in peska in ste fizična oseba, lahko oddate do 2 oglasa na Mascus brezplačno. Če ste podjetnik, pa morate pred oddajo oglasa skleniti pogodbo o oglaševanju. To storite tako, da kontaktirate prodajni oddelek Mascus Slovenija, ter se dogovorite za paket oglaševanja, ki vam najbolj ustreza. Ne pozabite, da lahko na Mascusu poleg posipalnikov soli in peska oglašujete tudi druge stroje za vzdrževanje cest, če jih naštejemo le nekaj: cestni pometači, kosilnice in mulčerji, visokotlačni čistilci, pihalniki, komunalni valji, cestni in snežni plugi, snežne freze, manjši traktorji ter še mnogo drugo mehanizacijo.