Iskanje po rabljenih strojih Zaprite » Napredno iskanje

  Oddaj oglas »Kupim«
  Število oglasov: 14.131

  Dostavna vozila / kombiji

  Spodaj je celovit seznam oglasov za dostavna vozila / kombiji iz transportnega sektorja. Kliknite vse znamke rabljene dostavna vozila / kombiji, če želite preveriti razpoložljive rabljene dostavna vozila / kombiji stroje, razvrščene po znamki ali skrčene rezultate iskanja rabljene dostavna vozila / kombiji z uporabo navigacije, ki se nahaja na levi strani.

  Več Zaprite
  oglasov/stran

  Zgodovina kombijev

  Kombi je vrsta dostavnega oz. tovornega vozila, ki je manjše od tovornjaka, in nima zadnjih stranskih stekel. Za razliko od tovornjakov so zelo primerni za dostavljanje tovora po mestih, predvsem zahvaljujoc njihovi manjši velikosti in vecje okretnosti.

  Prakticno vsak evropski izdelovalec avtomobilov ima v svojem portfelju tudi kombije. Vcasih so bila taka vozila praviloma ustvarjena z modifikacijami na obstojecih potniških vozilih. En tak primer je Citroën C15, osnovan na Citroën Visa, ali SEAT Inca, osnovan na Seat Ibiza.

  Zacetnika tega formata dostavnih vozil sta bila od leta 1950 Citroën in Morris.

  Ali lahko na Mascusu prodam kombi?

  Mascus je spletna tržnica z rabljeno mehanizacijo razlicnih kategorij, med katerimi je tudi transport, tu pa boste našli seveda tudi tovorna vozila. Oglas lahko oddate tukaj. Za fizicne osebe sta dva oglasa brezplacna, podjetja pa morajo poklicati Mascus Slovenija prodajni oddelek, ter se dogovoriti za pogodbo. Trgovci seveda dobijo dodatne prednosti pri prodaji.

  Kupil bi novo dostavno vozilo, kaj pa zdaj?

  Ceprav naceloma trgovci na Mascusu objavljajo rabljena tovorna vozila, pa se najdejo tudi oglasi z novimi. Seveda pa lahko vedno obišcete naš Mascus Locator, poslovni imenik v katerem lahko zlahka najdete trgovce, ki prodajajo nova dostavna vozila v Sloveniji. Na Mascusu lahko kupite tovorna vozila popularnih znamk kot so Volkswagen, Renault, Peugeot, Citroen, Fiat, Ford, itd.

  Ali lahko na Mascusu najdem tudi druge izdelke iz podrocja rabljena mehanizacija

  Kot smo mogoce že omenili, je Mascus mednarodni spletni oglasnik za trgovanje z rabljeno mehanizacijo. Prisotni smo v 40+ državah, portal pa je preveden v številne jezike, tudi v Slovenšcino. Kupujte in prodajate lahko torej ne samo v Sloveniji, temvec tudi v tujini. To vam daje bistveno vecji nabor izbire. Na portalu boste rabljene stroje kot so traktor, bager, tovornjak, razni kmetijski stroji, prikljucki za traktorje, vilicarji, kopaci. Najdete lahko tudi rezervne dele kot so gume in gosenice.

  Dostavna vozila / kombiji